8 Mayıs 2024 Çarşamba

16:18   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, TARSUS VE ÇAMLIYAYLA MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ    14:33   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI SARIYILDIZ VE ARSLAN, ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMASINI YERİNDE İNCELEDİ   14:33   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT’TEN MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER’E ZİYARET    14:29   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT, 32 MAHALLE MUHTARIYLA BULUŞTU   13:41   GÜLCAN KIŞ: “İHRACAT YASAĞI ÇÖZÜM DEĞİL SORUN DOĞURUR. ÜRETİCİNİN GİRDİ MALİYETLERİ DÜŞÜRÜLMELİ”    11:43   OKUL MÜDÜRÜNÜN ÖLDÜRÜLMESİNE TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR...   09:57   TBMM İLİÇ MADEN KAZASINI ARAŞTIRMA KOMİSYONU`NUN CHP`Lİ ÜYELERİ SAHA İZLENİMLERİNİ ANLATTI   09:39   TBMM ARAŞTIRMA KOMİSYONU İLİÇ`TE...    09:23   MERSİN BÜYÜKŞEHİR İSTİHDAMI ARTIRMAK İÇİN DUR DURAK BİLMİYOR   17:38   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI SARIYILDIZ VE ARSLAN MUHTARLARLA BULUŞTU   17:29   MİLLİ BOCCE SPORCUSU MEHMET CAN YAKIN, DÜNYA ŞAMPİYONASI ÖNCESİ HEYECANINI BAŞKAN YILDIZ İLE PAYLAŞTI   16:31   VAHAP SEÇER, MERSİN`İN BATI İLÇELERİNDE GÖREV YAPAN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ   16:21   ÖZGÜR ÖZEL, DEVLET BAHÇELİ İLE GÖRÜŞMESİ HAKKINDA KONUŞTU   15:32   ÖZGÜR ÖZEL: “EMEKLİLERİ UNUTMUŞ DEĞİLİZ... 26 MAYIS`TA HERKESİ ANKARA`DA BÜYÜK EMEKLİ MİTİNGİNE DAVET EDİYORUM"   15:16   TSE`DEN MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NDE "DIŞ TETKİK"...   12:42   BAHÇELİ`DEN SİNAN ATEŞ CİNAYETİ İDDİANAMESİ AÇIKLAMASI   12:19   MEB, 20 BİN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ALIMI İÇİN ATAMA TAKVİMİNİ VE BRANŞLARA GÖRE KONTENJANLARI AÇIKLADI   12:06   CHP`DEN SAĞLIK BAKANLIĞI`NA SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN KREŞ ÇAĞRISI   11:55   CHP`DEN AYM`YE BAŞVURU...    11:22   İSRAİLLİLER ATEŞKES İÇİN TEL AVİV`DE SOKAKLARA ÇIKTI  
 
     
   

DEPSAŞ ENERJİ`DEN FATURALARINI ÖDEMEYEN ABONELERE UYARI: “2024 YILINDA BORÇLU ABONELERE ENERJİ VERİLMEYECEK”


DEPSAŞ Enerji, abonelerini borçlarını zamanında ödemeleri konusunda uyardı. 2024 yılında borçlu abonelere enerji verilmeyeceğini bildiren şirketin 30 binin üzerinde tarımsal sulama abonesinin olduğu bilgisi verildi. 

 

Tarih : 20 Aralık 2023 Çarşamba 17:28   Okunma : 434

DEPSAŞ Enerji, abonelerini borçlarını zamanında ödemeleri konusunda uyardı. 2024 yılında borçlu abonelere enerji verilmeyeceğini bildiren şirketin 30 binin üzerinde tarımsal sulama abonesinin olduğu bilgisi verildi. 

Güneydoğu Anadolu Bölgesi`nde bulunan altı ilde elektrik tedarik hizmeti sunan DEPSAŞ Enerji, şirketten yapılan açıklamaya göre tahsilat sorunuyla mücadele ediyor. Faaliyet bölgesinde 30 bin tarımsal sulama abonesinin olduğunu açıklayan enerji şirketi, abonelerinin yüzde 81`inin borçlu olduğu bildirdi. Şirket tarafından bugün yapılan açıklamada, 2024 yılında borçlu abonelere enerji verilmeyeceği duyuruldu. 

Bölgede artan alacak yüküne ilişkin açıklamalarda bulunan DEPSAŞ Enerji Genel Müdürü Murat Karagüzel, tarımsal sulama abonelerinin borçlarını ödememesi durumunda enerji finansmanı ve tedarikinde aksamalar yaşanabileceğini belirtti. Karagüzel, borçlu abonelerin borçlarını kolaylıkla ödemeleri için bugüne kadar gerek indirimler gerekse de taksitlendirmeler yapılarak iyi niyetli yaklaşımlar sunulduğuna dikkat çekti. 

ÖDEMELER İÇİN SON TARİH 31 ARALIK 2023 

Karagüzel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Mevcut şartlarda çiftçilerimize sunduğumuz avantajlı ve indirimli imkanlara rağmen borcunu ödemeyen çok sayıda abonemiz bulunuyor. Bu nedenle 31 Aralık 2023 tarihine kadar borcunu ödemeyen abonelerimizin icra ve haciz yoluyla tahsilat süreçleri daha etkin yürütülerek, abonelikleri iptal edilecektir. Yeni yılda ise borçlu sulama abonelerine trafo, direk ve hat sökümü yapılarak enerji verilmeyeceğini bir kez daha bildiriyoruz” dedi. 

BAKANLIK DESTEĞİ SONA ERİYOR 

Murat Karagüzel, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılmakta olan yüzde 35 oranındaki desteğin bu yıl sonunda biteceğine dikkat çekerek, çiftçilerin bu koşullara göre tedbirlerini alması gerektiğini hatırlattı.

ADVERTORİAL YAYIN

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA