3 Mayıs 2024 Cuma

15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ CHP`Yİ ZİYARET ETTİ   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   14:42   YAŞAR KEMAL PARKI YENİLENİYOR   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR   12:18   CHP’Lİ YILMAZ’DAN 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ MESAJI   12:16   UTKU ÇAKIRÖZER, NİSAN AYI BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU`NU AÇIKLADI   11:46   BORCUNU ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN SUYU KESİLEN KADİRLİLİ ÇİFTÇİ: "BİZ KÖYLÜYÜZ BENİM HİÇBİR ŞEYİM YOK BENİM"   11:33   ÖMER FETHİ GÜRER, KIRMIZI ET ÜRETİMİNDEKİ FARKLI RAKAMLARA DİKKAT ÇEKTİ: ``557 BİN TON FAZLA KIRMIZI ET ÜRETİMİ NASIL OLUŞTU?``   11:20   ÇHD: TAKSİM YASAĞINA KARŞI ÇIKAN 47 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI   11:13   ÖZGÜR ÖZEL: "GAZETECİLERİN HABERLERİ NEDENİYLE CEZAEVİNDE OLMAYACAKLARI BİR ÜLKEYİ SAĞLAMAK İÇİN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"   11:06   KENT LOKANTASI ÖNÜNDE SIRA BEKLEYEN VATANDAŞLAR: ``KİMİ ISTAKOZ, KİMİ MANDA YOĞURDU YİYOR... BİZ BOL BOL BETON ÜRETTİK TÜRKİYE`DE...   10:56   ATEŞ, TAVUK ÜRÜNLERİ İHRACATINA GETİRİLEN KISITLAMAYI ELEŞTİRDİ: "YÜKSEK TAVUK ETİ FİYATININ SEBEBİ İHRACAT DEĞİL, İKTİDARIN YANLIŞ TARIM POLİTİKALARI"   10:56   UZMANLARDAN UYARI: "ÇOCUKLARINIZI SOSYAL MEDYADA MALZEME HALİNE GETİRMEYİN, MAHREMİYETLERİNİ İHLAL ETMEYİN"  
 
     
   

ÖZGÜR KARABAT: "YAKLAŞIK 25 MİLYONLUK YATIRIMI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YAPACAK ZİLE`YE"


CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, “Tokat`ta bir tane ilçe belediyemiz var. Zile belediyemiz var. Zile`ye Turhal`ı Niksar`ı ekleyeceğiz yalnız kalmayacak Zile. Ayrıca Tokat yalnız kalmayacak. İstanbul`daki kazanımlarımız belediye başkanlarımız proje halinde bize getirdiğinde kardeş belediye modelinde tıkır tıkır çözeceğiz. 25 milyonluk yatırım yapacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi bu dayanışma kardeşlik modelini gerçekleştireceğiz" dedi. 

 

Tarih : 29 Aralık 2023 Cuma 21:36   Okunma : 421

Haber: GÜLARA SUBAŞI / Kamera: DURSUN ALKAYA 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, “Tokat`ta bir tane ilçe belediyemiz var. Zile belediyemiz var. Zile`ye Turhal`ı Niksar`ı ekleyeceğiz yalnız kalmayacak Zile. Ayrıca Tokat da yalnız kalmayacak. İstanbul`daki kazanımlarımız belediye başkanlarımız proje halinde bize getirdiğinde kardeş belediye modeliyle tıkır tıkır çözeceğiz. Bir dahaki dönem kardeş belediye modeliyle Zile`ye şimdi kısa dönemde bir temel atmamız var. Yaklaşık 25 milyonluk yatırımı İstanbul Büyükşehir Belediyesi yapacak Zile`ye. Turhal`ı aldığımızda Turhal`a da yapacak. Bu dayanışma kardeşlik modelini gerçekleştireceğiz" dedi. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Karabat, Tokat Niksar ilçe başkanlığını ziyaret etti. Burada açıklama yapan Karabat şunları söyledi:

“Son zamanlarda AKP her yerel seçimi bir genel seçim havasına dönüştürmeye çalışıyor. Bunu da ‘Ülkenin bekası` diye bizlere anlatamaya çalışıyor. Eğer bu ülkenin bekasıyla ilgili bir sorun varsa bu AKP iktidarın kendisidir. Bu düzen fakirin fukaranın lehine değil. Sıvasız evlere gelen şehir cenazelerinin düzenin değiştireceğiz.

“NİKSAR`DAN SESLENİYORUZ, BİZİM SİZDEN ALACAK VATANSEVERLİK DERSİMİZ YOK”

Vatanseverlik milliyetçilik kültürünün en önemli olduğu yerde Niksar`dan onlara sesleniyoruz, bizim sizden alacak vatanseverlik dersimiz yok. Bizim sizden öğrenecek yurtseverlik dersimiz yok. Biz, bu ülkeyi kuran partiyiz. Siz ancak bizden öğrenirsiniz vatanseverlik nasıl olur. Bu uğurda bedeller ödemiş bir partiyiz.

Bu ülkeyi siz aldığınızda 3 şehit geliyordu. Bir gecede 6 şehit haberi gelmiş. Dünyanın herhangi bir yerinden o beğenmedikleri İsrail`de bile 12 asker bir gecede ölse o Milli Savunma Bakanı istifa eder, o hükümetin devamı sorgulanır. Gelin Meclis`e bildi verin diyoruz yo gelin mili yas ilan edelim diyoruz ‘yok.` Artık şehir cenazelerini ilki saat propaganda yapıp ondan sonra unutup bir sonraki şehit cenazelerine kadar hatırlamıyorlar.

“BİR DE PİŞKİN PİŞKİN MUHALEFETİ SUÇLUYORLAR”

Yaptığımız her işte her vatandaştan sorumluyuz. ‘Fırat`ın kenarında bir koyun ölse, biz sorumluyuz` diyenler bugün 12 askerimiz öldüğünde kendilerini sorumsuz ilan ediyorlar. Bir de pişkin pişkin muhalefeti suçluyorlar.

Tokat`ta bir tane ilçe belediyemiz var. Zile belediyemiz var. Zile`ye Turhal`ı Niksar`ı ekleyeceğiz yalnız kalmayacak Zile. Ayrıca Tokat da yalnız kalmayacak. İstanbul`daki kazanımlarımız belediye başkanlarımız proje halinde bize getirdiğinde kardeş belediye modeliyle tıkır tıkır çözeceğiz. Bir dahaki dönem kardeş belediye modeliyle Zile`ye şimdi kısa dönemde bir temel atmamız var. Yaklaşık 25 milyonluk yatırımı İstanbul Büyükşehir Belediyesi yapacak Zile`ye. Turhal`ı aldığımızda Turhal`a da yapacak. Bu dayanışma kardeşlik modelini gerçekleştireceğiz.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA