3 Mayıs 2024 Cuma

15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ CHP`Yİ ZİYARET ETTİ   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   14:42   YAŞAR KEMAL PARKI YENİLENİYOR   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR   12:18   CHP’Lİ YILMAZ’DAN 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ MESAJI   12:16   UTKU ÇAKIRÖZER, NİSAN AYI BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU`NU AÇIKLADI   11:46   BORCUNU ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN SUYU KESİLEN KADİRLİLİ ÇİFTÇİ: "BİZ KÖYLÜYÜZ BENİM HİÇBİR ŞEYİM YOK BENİM"   11:33   ÖMER FETHİ GÜRER, KIRMIZI ET ÜRETİMİNDEKİ FARKLI RAKAMLARA DİKKAT ÇEKTİ: ``557 BİN TON FAZLA KIRMIZI ET ÜRETİMİ NASIL OLUŞTU?``   11:20   ÇHD: TAKSİM YASAĞINA KARŞI ÇIKAN 47 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI   11:13   ÖZGÜR ÖZEL: "GAZETECİLERİN HABERLERİ NEDENİYLE CEZAEVİNDE OLMAYACAKLARI BİR ÜLKEYİ SAĞLAMAK İÇİN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"   11:06   KENT LOKANTASI ÖNÜNDE SIRA BEKLEYEN VATANDAŞLAR: ``KİMİ ISTAKOZ, KİMİ MANDA YOĞURDU YİYOR... BİZ BOL BOL BETON ÜRETTİK TÜRKİYE`DE...   10:56   ATEŞ, TAVUK ÜRÜNLERİ İHRACATINA GETİRİLEN KISITLAMAYI ELEŞTİRDİ: "YÜKSEK TAVUK ETİ FİYATININ SEBEBİ İHRACAT DEĞİL, İKTİDARIN YANLIŞ TARIM POLİTİKALARI"   10:56   UZMANLARDAN UYARI: "ÇOCUKLARINIZI SOSYAL MEDYADA MALZEME HALİNE GETİRMEYİN, MAHREMİYETLERİNİ İHLAL ETMEYİN"  
 
     
   

TESK BAŞKANI PALANDÖKEN: TAKSİCİ ESNAFI YILBAŞINDA 24 SAAT HİZMET VERECEK


Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşı gecesini dışarıda geçirmek isteyen vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlaması için taksici esnafımız 24 saat hizmet verecek. Özel günlerde trafik yoğunluğu ile alkol kullanım oranının arttığını düşünerek tüm şoförlerimiz trafikte çok dikkatli olmalı. Alkol alan vatandaşlarımız hem kendileri hem de trafikteki diğer insanların güvenliği için ulaşımda taksici esnafımızı tercih etmeli” dedi.

 

Tarih : 30 Aralık 2023 Cumartesi 11:32   Okunma : 324

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşı gecesini dışarıda geçirmek isteyen vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlaması için taksici esnafımız 24 saat hizmet verecek. Özel günlerde trafik yoğunluğu ile alkol kullanım oranının arttığını düşünerek tüm şoförlerimiz trafikte çok dikkatli olmalı. Alkol alan vatandaşlarımız hem kendileri hem de trafikteki diğer insanların güvenliği için ulaşımda taksici esnafımızı tercih etmeli” dedi.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, bugün yaptığı açıklamada, vatandaşların yılbaşı gecesi yeni yıla huzur ve güven içinde girebilmesi için taksici esnafının hizmete hazır olduğunu hatırlattı. Palandöken, yeni yıla bir gün kala alkol alan vatandaşları hem kendileri hem de trafikteki diğer insanların güvenliği için ulaşımda taksici esnafını tercih etmesi konusunda uyardı.

“ÜLKE GENELİNDE 100 BİNİN ÜZERİNDE TAKSİCİ ESNAFIMIZ BULUNUYOR”

Yılbaşı gecesi 24 saat hizmet verecek taksici esnaf sayısının gayet yeterli olacağını vurgulayan Palandöken, şunları dile getirdi:

“Artık sayılı saatler kaldı. 2023 gerçekten zorlu bir yıl oldu. Hem halkımız hem felaketler hem de doğal afetler… Dolayısıyla çok zor geçen bir yıl oldu. İnşallah 2024 yılını daha rahat şekilde geçireceğiz. Daha düşük enflasyonlu daha mutlu yıllara gireceğiz. 81 ilin her bölgesinde yeterli sayıda taksici esnafımız bulunuyor. Sadece İstanbul, Ankara ve İzmir de ortalama 35 bine yakın taksici esnafımız var. Ülke genelinde ise 90 bini aşkın bu mesleği icra eden şoförlerimiz bulunuyor. Yılbaşı gibi özel günlerde trafik yoğunluğu ve eğlence mekanlarında yaşanacak yoğunluk sebebiyle yaşanan trafik kazalarının yaşanmaması için taksici esnafımız 24 saat hizmet verecek. Vatandaşlarımızın gecenin geç bir saatinde ulaşımı dert etmesine gerek yok.

“TAKSİ KULLANMAK GÜVENLİ”

Eğlence mekanlarından çıkarak direksiyon başına geçip ceza yeme ve kaza yapma riski göze alınması yerine taksi ile ulaşım sağlamanın daha güvenli ve maliyetsiz olacak. Vatandaşlarımız eğlenmek ve yeni yıla mutlu girmek için yılbaşı gecesinde hiçbir ihmale mahal vermemeli. 2023 yılı içerisinde ortalama 200 bin civarında ceza alkollü araç kullanan sürücülere ceza yazıldı. Alkollü araç kullanmanın bedeli 4 bin 64 lira. Ancak yeni yıl ile birlikte cezalarda artıyor. Bu yüzden yılbaşı gecesinde eğlenmek için eğlence mekanlarını tercih eden vatandaşlarımız hem kendini hem de bütçesini sağlama almak amacıyla 24 saat hizmet verecek olan taksici esnafımızı tercih etmeli. Yenilecek cezanın yanında taksi ile ulaşım sağlamak çok daha makul ve güvenli.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA