8 Haziran 2024 Cumartesi

14:51   TBMM`DE AKP VE CHP ARASıNDA "ET VURGUNU" TARTıŞMASı....    12:43   SILIFKE BELEDIYESPOR`DA İLKER AVCıBAY DÖNEMI    12:43   AYHAN BARUT`TAN HUBUBAT FIYATLARıNA TEPKI: "AÇıKLADıĞıNıZ BU FIYATı ALıP BAŞıNıZA ÇALıN"   12:41   CHP`LI 14 BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI TARıM VE ÜRETICI DESTEKLERI IÇIN BIR ARAYA GELDI. ERHAN ADEM: “ÇIFTÇILERIMIZIN REFAHıNı YÜKSELTECEK KAPSAMLı POLITIKALARı HAYATA GEÇIRECEĞIZ”   12:01   MEZITLI`DE KURBANLıK SATıŞ VE KURBAN KESIM YERLERI BELLI OLDU   11:02   MEZITLI BELEDIYESI LIONS SOSYAL MERKEZI AÇıLıYOR   10:54   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`DEN DENIZ DIBI TEMIZLIĞI   10:28   YKS MARATONU YARıN TYT SıNAVıYLA BAŞLıYOR... SAAT 10`DAN SONRA SıNAV BINALARıNA GIRIŞ YAPıLAMAYACAK   23:20   ÖZGÜR ÖZEL`DEN IKTIDARA HUBUBAT FIYATı TEPKISI: "BU, ÜRETICININ ÖLÜM FERMANıDıR"   17:02   TÜRK ECZACıLARı BIRLIĞI VE 56 BÖLGE ECZACı ODASı BIR ARAYA GELDI...   15:53   LGBTİ+ AILELERINDEN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`A AÇıK MEKTUP   14:53   ALI MAHIR BAŞARıR`DAN İKTIDARA ÇAĞRı   14:18   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ`NDE HEM ÇOCUKLARA HEM DE YAŞ ALMıŞLARA ÖZEL ETKINLIK DÜZENLEDI   14:12   DEM PARTI`LILER, TBMM`DEN İÇIŞLERI BAKANLıĞı`NA YÜRÜDÜ   12:12   DEM PARTI`DEN ERKEN SEÇIM ÇAĞRıSı...    11:47   MEZITLI BELEDIYESI`NDEN DERE TEMIZLIĞI   11:12   ÖSYM`DEN YKS ADAYLARıNA UYARıLAR...   10:19   MERSIN`DE “ÇOCUK FUTBOL ŞENLIĞI” BAŞLADı   10:01   TCDD TAŞıMACıLıK A.Ş, AFGANISTAN`A INSANI YARDıM MALZEMELERININ NAKLIYESINI YAPACAK   09:24   MALATYA`DA 6 ŞUBAT DEPREMLERINDE YıKıLAN KıRÇUVAL OTELI DAVASı YARıN BAŞLıYOR... MILLI SPORCUNUN ANNESI ZELIHA AĞıRBAŞ: "AILELER OLARAK BIR AN ÖNCE ADALETIN SAĞLANMASıNı ISTIYORUZ"  
 
     
   

BATMAN`DA AKP`Lİ VEKİL, KAYYUM VE KAYYUMUN EŞİNİN ÇÖLYAK HASTALARINA GIDA YARDIMINI FOTOĞRAFLA TEŞHİR ETMESİ TEPKİ ÇEKTİ


Kayyum yönetiminde olan Batman Belediyesi, çölyak hastalarına destek projesi kapsamında Glütensiz Unlu Mamülleri Fırını ve Kafenin tanıtımını yaptı. Tanıtımda AKP Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman Valisi ve Batman Belediyesi kayyumu Ekrem Canalp`in glutensiz yardım kolisi verdiği bir çölyak hastası vatandaşla görüntü verdi. Çekilen fotoğrafta çocuklar da bulunmasına rağmen yüzlerinin açık olarak yayınlanması dikkat çekti.

 

Tarih : 24 Ocak 2024 Çarşamba 14:02   Okunma : 209

EVREN DEMİRDAŞ

Kayyum yönetiminde olan Batman Belediyesi, çölyak hastalarına destek projesi kapsamında Glütensiz Unlu Mamülleri Fırını ve Kafenin tanıtımını yaptı. Tanıtımda AKP Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman Valisi ve Batman Belediyesi kayyumu Ekrem Canalp`in glutensiz yardım kolisi verdiği bir çölyak hastası vatandaşla görüntü verdi. Çekilen fotoğrafta çocuklar da bulunmasına rağmen yüzlerinin açık olarak yayınlanması dikkat çekti.

Batman Belediyesi tarafından çölyak hastalarınca tüketilen gıda ürünlerini temin etmek, hastalıkla ilgili toplumsal bilinç ve farkındalığı oluşturulmak amacıyla “Çölyak Hastalarına Destek Projesi” kapsamında yapılacak olan Glutensiz Unlu Mamulleri Fırını ve Kafe`nin tanıtımı için dün tören düzenlendi. Etkinliğe katılan AKP`li vekil Ferhat Nasıroğlu, kayyum Ekrem Cenalp ve eşi yardım kolililerini verdikleri çölyak hastalarıyla fotoğraf çekildi. Tanıtımda, çölyak hastalarına verilen yardım kolileriyle fotoğraf çekilip, vatandaşın ve çocukların yüzleri görülecek şekilde valiliğin resmi web sitesinden ve X hesabından yayınlanması dikkat çekti.

"SEÇİMLER YAKLAŞTI OY DERDİNDELER”

Batman kayyumu Ekrem Canalp ve AKP`li vekil Ferhat Nasıroğlu`na tepki gösteren CHP Parti Meclisi üyesi Hüseyin Yaşar, “Bu kişiler geçmiş yıllarda da aynı şeyleri yaptılar. 14 Mayıs seçimlerinde yardım kartlarını ihtiyaç sahipleri insanlara ulaştırdıklarında da aynı şovu yapıyorlardı. Önümüzde yerel seçimler var ve yine aynı şekilde bu yardımları şova dönüştürerek oy derdindeler. Belediyenin programında sadece AKP milletvekilinin olmasından da bunu anlamamız gerekiyor. Sosyal yardımlar hiçbir zaman açık bir şekilde yapılmamalıdır. Özellikle sağlık sorunları olan vatandaşlarımızın üzerinden böyle bir şov yapılmasını çok yakışıksız buluyorum” diye konuştu.

(Fotoğraflardaki vatandaşların yüzleri ANKA tarafından kapatılmıştır)

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA