3 Mayıs 2024 Cuma

16:48   BAŞKAN ALİ BOLTAÇ, “BU ŞEHİR HAYALET ŞEHİR OLARAK ANILIYOR AMA BİZ BU ŞEHRİ HAYAL EDİLECEK BİR ŞEHRE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ”   15:54   GÜLCAN KIŞ: "MERSİN, SÖZ VERİLİP BİTİRİLEMEYEN PROJELERİN MERKEZİ HALİNE GETİRİLMİŞTİR"   15:21   NUMAN KURTULMUŞ, YENİ ANAYASA İÇİN SAADET - GELECEK GRUBUNU ZİYARET ETTİ   15:02   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANLARI, YARIN CHP LİDERİ ÖZEL İLE GÖRÜŞECEK   14:27   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ EMEKÇİLERLE KOL KOLA YÜRÜDÜ   14:23   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT, 1 MAYIS’TA İŞÇİLERLEYAN YANA YÜRÜDÜ   14:19   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI SARIYILDIZ VE ARSLAN, 1 MAYIS COŞKUSUNA ORTAK OLDU   14:07   ÖĞRETMEN ADAYLARI ATAMA BEKLİYOR... EĞİTİM-İŞ GENEL BAŞKANI ÖZBAY: "1 MİLYONA YAKIN ÖĞRETMEN ADAYI VAR. PLANLAMA YAPILMAZSA SORUNLAR GİDEREK ARTACAK"   12:40   İLİÇ`TE MADENİN YAŞAMLARI DEĞİŞTİRDİĞİ KÖYLER... "KİMİLERİ PARA KAZANIYOR, KİMİLERİ ÖLÜYOR"   11:52   TAKSİM`E ÇELENK BIRAKMALARINA İZİN VERİLMEYEN EMNİYET TEŞKİLATI SENDİKASI: "EMNİYET ÇALIŞANLARI DA EMEKÇİDİR"   10:54   TÜİK 2023 YILI KIRMIZI ET ÜRETİM İSTATİSTİKLERİNİ AÇIKLADI... ET ÜRETİMİ YÜZDE 8,8 ARTARAK 2 MİLYON 384 BİN 47 TON OLARAK TAHMİN EDİLDİ   10:46   KADİRLİLİ EMEKLİ: "10 BİN LİRA MAAŞLA 20 BİN LİRAYA NASIL KURBAN ALACAĞIZ? SÜRÜNÜYORUZ"   10:38   TÜİK: ÇİĞ SÜT ÜRETİMİ 2023 YILINDA YÜZDE 0,4 AZALARAK 21 MİLYON 481 BİN 567 TON OLDU   10:04   ÖMER FETHİ GÜRER, `TAVUKTA İHRACAT SINIRLAMASI`NI DEĞERLENDİRDİ: "ANLIK UYGULAMALARLA SORUNLAR ÇÖZÜLEMEZ"   09:58   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN TARSUS`A SAĞLIKLI YAŞAM DANIŞMA MERKEZİ   09:34   TÜRKER ATEŞ: VATANDAŞ, VERGİSİNİ DE BORÇLANARAK ÖDÜYOR. KARTLA DEVLETE YAPILAN ÖDEMELER ÜÇE KATLANDI   09:24   VAHAP SEÇER, 1 MAYIS`TA İŞÇİLERLE YÜRÜDÜ: “BİZİM İKTİDARIMIZDA EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZ BAYRAMI İSTEDİĞİ YERDE KUTLAYACAK”   19:11   YASAKLAR İSTİKLAL CADDESİ`Nİ DE BOMBOŞ BIRAKTI   18:26   POLİS YİNE "SÜPÜR" TALİMATI VERDİ, GÖRÜNTÜ ALAN GAZETECİLER KALKANLARLA ENGELLENDİ   17:55   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİ ÖNCESİNDE PARTİSİNİN ÖNCEKİ GENEL BAŞKANLARINI ARADI  
 
     
   

İŞ ADAMI MEHMET ESEN’DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMASI


Mersin Karaduvar Mahallesi’nde faaliyetlerini sürdüren Esen Tarım’ın Sahibi Mehmet Esen, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Tarih : 9 Nisan 2024 Salı 23:53   Okunma : 157

Mersin Karaduvar Mahallesi'nde faaliyetlerini sürdüren Esen Tarım'ın Sahibi Mehmet Esen, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. İç piyasaya yaş meyve ve sebze tedariki ile dış piyasaya ihracat gerçekleştiren Esen Tarım'ın sahibi Mehmet Esen, mesajında Mersin Akdeniz ilçesi, Mersin Büyükşehir Hal ve Karaduvar  esnafı başta olmak üzere tüm Esen Tarım Personelleriyle birlikte tüm dostlarına bayram tebriklerini iletti.

Mersin Akdeniz ve Karaduvar'ın Değerli Esnaf ve Dostlarına"

İş Adamı Mehmet Esen, bayram mesajında şu ifadelere yer verdi: "Esen Tarım ailesi olarak, yıl boyunca sizlerle birlikte büyük bir özveri ve çalışma içinde olduğumuz bu günlerde, Ramazan Bayramı'nın bize getirdiği mutluluğu ve sevinci paylaşmak istiyorum. Mersin Büyükşehir Hal yöneticileri, çalışanları ve esnafı, Mersin Akdeniz ilçemiz ve kıymetli Karaduvar Mahallemizin fedakar esnafı başta olmak üzere, tüm dostlarımızın, çalışma arkadaşlarımızın ve iş ortaklarımızın Ramazan Bayramı'nı yürekten kutluyorum."

"Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Ruhu İle"

Esen, mesajını şöyle sürdürdü: "Bu özel günler, hepimizin birbirine daha da yakınlaştığı, birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirdiğimiz zamanlar. Bayramın; dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularımızı daha da güçlendirmesini diliyorum. Umarım bu bayram, hepimize sağlık, huzur ve mutluluk getirir. Bayramın coşkusunu esnafımız, dostlarımız ve tüm Mersinliler ile birlikte yaşamak en büyük dileğimdir.

"Bayramınız Mübarek Olsun"

Esen, mesajının sonunda, "Tüm esnafımıza, dostlarımıza ve Mersinlilere en içten bayram tebriklerimi sunuyor, Ramazan Bayramı'nın hepimize huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Bayramınız mübarek olsun," diyerek sözlerini noktaladı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA