19 Mayıs 2024 Pazar

16:35   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT GÜVEN PARKI’NDAKİ YENİLEME ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ   16:14   BAŞKAN AHMET SERKAN TUNCER’DEN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI   16:01   CHP’Lİ PALAMUT’TAN 19 MAYIS MESAJI   15:43   KIYI HAREKETLERİ DAYANIŞMA AĞI, KIYILARIN TİCARİLEŞTİRİLMESİNE KARŞI SAHİLLERDE EŞ ZAMANLI EYLEM YAPTI   15:41   DEPREMZEDE DÖNE KAYA`NIN ``ADALET NÖBETİ``: ``BİZ ADALETİN ARTIK TECELLİ ETMESİNİ BEKLİYORUZ, GİDEN CANLARIMIZIN BUNA İHTİYACI VAR``   15:15   CHP`NİN ``BÜYÜK EĞİTİM MİTİNGİ``... ATANMAYAN ÖĞRETMEN HİLAL BAŞKAPAN: "BİZLER MESLEĞİMİZİ İNSANCA ŞARTLARDA YERİNE GETİRMEK İSTİYORUZ"   15:04   CHP`NİN ``BÜYÜK EĞİTİM MİTİNGİ``... ÖZGÜR ÖZEL: ``ATATÜRK VE ARKADAŞLARI İLE SORUNU OLAN BU MÜFREDAT YOK HÜKMÜNDEDİR``   14:31   ANKARA BAROSU HUKUK KURULU BAŞKANI MEHMET ÖZDEMİR: "SON YILLARDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER SPOR HUKUKUNU DAHA İYİ BİR NOKTAYA GETİRDİ"   14:23   AFRODİSİAS MÜZE KONSERLERİ TASARRUF TEDBİRLERİ KAPSAMINDA İPTAL EDİLDİ   14:06   KOBANİ DAVASI AVUKATI ÇİĞDEM KOZAN: "ORTADA BİR SUÇ OLMADIĞI ÇOK AÇIK, İSTİNAF SÜRECİNDE CEZALARIN KALDIRILMASI GEREKİR"   13:51    CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL, İBB`Yİ ZİYARET ETTİ: “ATATÜRK`ÜN PARTİSİNİ İKTİDARA TAŞIMA SORUMLULUĞUMUZ VAR”   13:45   ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI, MAHKEME HEYETİNİN BAŞÖRTÜLÜ OLMASI NEDENİYLE REDDİ HAKİM İSTEYEN SANIK AVUKATI HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATTI   13:35   MANSUR YAVAŞ: "AYDINLIK YARINLARI ÜLKEMİZE EN BAŞTA GENÇLERİMİZ GETİRECEKTİR"   13:14   MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ZEYREK, “GENÇLERİMİZİN ENERJİSİYLE AYDINLIK YARINLARA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”   13:04   MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL’DAN 19 MAYIS KUTLAMA MESAJI   12:44   DEVLET BAHÇELİ: "KİMSE SİPARİŞ TALİMATLARLA, GİZLİ TANIK İFADELERİYLE İÇ HUZUR VE BARIŞ ORTAMINI ZEDELEMEYE KALKIŞMAMALI, BUNA CÜRET EDENLERİN BAŞI EZİLMELİ"   12:33   AYHAN BORA KAPLAN SORUŞTURMASI KAPSAMINDA BİR KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI   12:27   AYDINLI KARPUZ ÜRETİCİSİ: "PARA KAZANMAMIZ İÇİN KARPUZUN KİLOSUNU 20 LİRAYA SATMAMIZ LAZIM"   12:23   ARTVİN`DE ANAGOLD`UN DA ORTAK OLDUĞU MADEN İŞLETMESİNE TEPKİLER SÜRÜYOR. TEMA VAKFI TEMSİLCİSİ: "ÇALIŞMA BAŞLAMADAN ÖRDÜKLERİ DUVAR YIKILMIŞ. DAHA DUVAR ÖREMEYENLER ACABA SÜRECİ NASIL YÖNETECEKLER?   12:13   KOBANİ DAVASI`NDA VERİLEN KARARLAR... BAHÇELİ: ``TERÖRİST DEMİRTAŞ VE DİĞER BÖLÜCÜLERİN CEZA ALMASINA HUKUKSUZLUK DEMEK, İTİRAZ ETMEK, DEVLETE VE MİLLETE AĞIR HAKARETTİR``  
 
     
   

Büyükşehir’den Personele Oryantasyon Eğitimi


Mersin Büyükşehir Belediyesi, 2020 yılı Hizmetiçi Eğitim Programı kapsamında personele yönelik eğitimlerine devam ediyor. Bu çerçevede gerçekleştirilen “Oryantasyon Eğitimi” ilk kez panel şeklinde düzenlendi. Eğitime, Büyükşehir bünyesinde yeni göreve başlayan personeller başta olmak üzere yaklaşık 200 kişi katıldı. Eğitimin sonunda personele yönelik belediyenin birimlerine tanıtım amaçlı gezi düzenlendi.

 

Tarih : 7 Şubat 2020 Cuma 06:50   Okunma : 1801

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 2020 yılı Hizmetiçi Eğitim Programı kapsamında personele yönelik düzenlenen eğitimlerine devam ediyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen “Oryantasyon Eğitimi” ilk kez panel şeklinde düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yeni göreve başlayan personeller başta olmak üzere yaklaşık 200 kişinin katıldığı eğitim, Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşti.

Oryantasyon paneli, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan iç eğitmen M. Selim Sazan’ın moderatörlüğünde, belediye bünyesinde görev yapan iç eğitmenlerin sunumları ile devam etti.

Büyükşehir’in vizyon ve misyonu anlatıldı

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan iç eğitmen M. Selim Sazan’ın moderatörlüğünde gerçekleşen oryantasyon paneli, Büyükşehir bünyesinde görev yapan iç eğitmenlerin sunumları ile devam etti.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan iç eğitmen Erhan Can, teşkilatlanma ve oryantasyon konulu sunumunda belediyenin tarihçesi, teşkilat yapısı, yeni kurulan birimler başta olmak üzere tüm birimlerin görev ve sorumluluklarını anlattı.

Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan iç eğitmen Eylem Özlem Balcı’nın kurumsallaşma, kurum kültürü, visyon ve misyon, temel ilke ve değerler, kalite politikası, öneri sistemi ve kalite iyileştirme programını kapsayan sunumunun ardından, Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan iç eğitmen Dr. Ali Özkurt, Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen İş Sağlığı ve Güvenliği Çalışmalarını detaylı bir şekilde katılımcılara aktardı.

Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan iç eğitmen Merve Tokgöz, motivasyon zinciri ve motivasyonun altın kuralı konulu sunumunu uygulamalı olarak mini bir meditasyon ile tamamladı.

Birimler tanıtım amaçlı gezdirildi

Oryantasyon eğitimine katılan personele, Büyükşehir’in çeşitli birimleri tanıtım amaçlı olarak gezdirildi. Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Toroslar Engelsiz Yaşam Merkezi, Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Macit Özcan Spor Kompleksi, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Aşhane, Mersin Büyükşehir Belediyesi Katı Atık Geri Kazanım Tesisi Mekanik Ayırma Tesisini gezen personele hem birimler hem de Büyükşehir’in sunduğu hizmetler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Paylaş :
Etiketler :  VAHAP SEÇER, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ORYANTASYON EĞİTİMİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA