2 Mayıs 2024 Perşembe

16:48   BAŞKAN ALİ BOLTAÇ, “BU ŞEHİR HAYALET ŞEHİR OLARAK ANILIYOR AMA BİZ BU ŞEHRİ HAYAL EDİLECEK BİR ŞEHRE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ”   15:54   GÜLCAN KIŞ: "MERSİN, SÖZ VERİLİP BİTİRİLEMEYEN PROJELERİN MERKEZİ HALİNE GETİRİLMİŞTİR"   15:21   NUMAN KURTULMUŞ, YENİ ANAYASA İÇİN SAADET - GELECEK GRUBUNU ZİYARET ETTİ   15:02   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANLARI, YARIN CHP LİDERİ ÖZEL İLE GÖRÜŞECEK   14:27   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ EMEKÇİLERLE KOL KOLA YÜRÜDÜ   14:23   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT, 1 MAYIS’TA İŞÇİLERLEYAN YANA YÜRÜDÜ   14:19   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI SARIYILDIZ VE ARSLAN, 1 MAYIS COŞKUSUNA ORTAK OLDU   14:07   ÖĞRETMEN ADAYLARI ATAMA BEKLİYOR... EĞİTİM-İŞ GENEL BAŞKANI ÖZBAY: "1 MİLYONA YAKIN ÖĞRETMEN ADAYI VAR. PLANLAMA YAPILMAZSA SORUNLAR GİDEREK ARTACAK"   12:40   İLİÇ`TE MADENİN YAŞAMLARI DEĞİŞTİRDİĞİ KÖYLER... "KİMİLERİ PARA KAZANIYOR, KİMİLERİ ÖLÜYOR"   11:52   TAKSİM`E ÇELENK BIRAKMALARINA İZİN VERİLMEYEN EMNİYET TEŞKİLATI SENDİKASI: "EMNİYET ÇALIŞANLARI DA EMEKÇİDİR"   10:54   TÜİK 2023 YILI KIRMIZI ET ÜRETİM İSTATİSTİKLERİNİ AÇIKLADI... ET ÜRETİMİ YÜZDE 8,8 ARTARAK 2 MİLYON 384 BİN 47 TON OLARAK TAHMİN EDİLDİ   10:46   KADİRLİLİ EMEKLİ: "10 BİN LİRA MAAŞLA 20 BİN LİRAYA NASIL KURBAN ALACAĞIZ? SÜRÜNÜYORUZ"   10:38   TÜİK: ÇİĞ SÜT ÜRETİMİ 2023 YILINDA YÜZDE 0,4 AZALARAK 21 MİLYON 481 BİN 567 TON OLDU   10:04   ÖMER FETHİ GÜRER, `TAVUKTA İHRACAT SINIRLAMASI`NI DEĞERLENDİRDİ: "ANLIK UYGULAMALARLA SORUNLAR ÇÖZÜLEMEZ"   09:58   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN TARSUS`A SAĞLIKLI YAŞAM DANIŞMA MERKEZİ   09:34   TÜRKER ATEŞ: VATANDAŞ, VERGİSİNİ DE BORÇLANARAK ÖDÜYOR. KARTLA DEVLETE YAPILAN ÖDEMELER ÜÇE KATLANDI   09:24   VAHAP SEÇER, 1 MAYIS`TA İŞÇİLERLE YÜRÜDÜ: “BİZİM İKTİDARIMIZDA EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZ BAYRAMI İSTEDİĞİ YERDE KUTLAYACAK”   19:11   YASAKLAR İSTİKLAL CADDESİ`Nİ DE BOMBOŞ BIRAKTI   18:26   POLİS YİNE "SÜPÜR" TALİMATI VERDİ, GÖRÜNTÜ ALAN GAZETECİLER KALKANLARLA ENGELLENDİ   17:55   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİ ÖNCESİNDE PARTİSİNİN ÖNCEKİ GENEL BAŞKANLARINI ARADI  
 
     
   

Aydınlık yarınlara gençlerimizle koşacağız


Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, ”Gençlerimizden güç alarak aydınlık yarınlar için mücadele ediyoruz.” dedi.

 

Tarih : 7 Eylül 2020 Pazartesi 23:51   Okunma : 1226

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, İstanbul Gençlik Kolları Başkanlığının düzenlemiş olduğu halı saha futbol turnuvası final maçında derece elde eden takımlara kupasını verdi.

BTP Lideri Baş, Final maçının başlama vuruşunu yaparak 2 takım oyuncularına da başarılar diledi.

132 takımın katıldığı final maçında Üsküdar Gençlik Spora karşı 5-3 galip gelen Özkibarlıspor şampiyonluk kupasını BTP Lideri Hüseyin Baş’ın elinden aldı.

Dereceye giren ilk 3 takıma kupa, madalya çeşitli hediyeler verilirken, takımlar Genel Başkan Hüseyin Baş’la hep beraber hatıra fotoğraf çektirdi.

Ardından açıklama yapan Hüseyin Baş, “İstanbul İl Başkanlığımızı gençlerimizi bir araya getirerek muazzam bir aktiviteye imza attığı için tebrik ediyorum. Turnuva da dostluk ve kardeşlik kazandı. İyi olan dereceye girdi. Takımlarımız mücadele etti. Gençlerimiz Türkiye’ye örnek bir tavır sergileyerek alkışlanacak bir turnuvaya imza attı.

Gençliğimiz örnek oldu

BTP Lideri Baş,“Gençliğimizi kaynaştırmak, tertemiz bir gençlik profili çizerek ülkemize örnek olmasını sağlamak için aktivitelerimize hız kesmeden devam ediyoruz. E-spor turnuvamız çok başarılı ve verimli geçti. Hemen ardından ortaya koyduğumuz halı saha turnuvamız da çok verimli ve başarılı geçti.

Türkiye’yi spor merkezi yapacağız

Baş, “Birlik, beraberlik, kardeşlik tohumlarının atıldığı, arkadaşlıkların güçlendiği bir aktivite oldu. Yarınlarımızın teminatı gençlerimiz bizlerin umut kaynağı oldu. Gençlerimizden güç alarak aydınlık yarınlar için mücadele ediyoruz. Daha sağlam temellerin oluşması için çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Ülkemiz büyük bir gençlik kitlesine sahip, biz bu gençliğin ne istediğini çok iyi biliyoruz. Onlarla yakinen ilgileniyoruz. Plan ve projelerimiz hazır. Devreye koyduğumuzda ülkemiz her dalda başarılı gençlerin yetiştiği bir spor merkezi olacak” dedi.

BTP Lideri Hüseyin Baş son olarak, “Gençliğimiz varsa bizler varız. Gençliğimiz varsa ülkemiz ayaktadır. Bundan dolayı yarınlarımız olan gençlerin destekçisi olacağız. Bu turnuvada bütün takımlara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Aktivitelerimiz devam edecek.”dedi.

Paylaş :
Etiketler :  BAĞIMSIZ, TÜRKİYE, PARTİSİ, GENEL, BAŞKANI, HÜSEYİN BAŞAYDINLIK, YARINLARA, GENÇLERİMİZLE, KOŞACAĞIZ,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA