8 Mayıs 2024 Çarşamba

14:33   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI SARIYILDIZ VE ARSLAN, ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMASINI YERİNDE İNCELEDİ   14:33   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT’TEN MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER’E ZİYARET    14:29   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT, 32 MAHALLE MUHTARIYLA BULUŞTU   13:41   GÜLCAN KIŞ: “İHRACAT YASAĞI ÇÖZÜM DEĞİL SORUN DOĞURUR. ÜRETİCİNİN GİRDİ MALİYETLERİ DÜŞÜRÜLMELİ”    11:43   OKUL MÜDÜRÜNÜN ÖLDÜRÜLMESİNE TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR...   09:57   TBMM İLİÇ MADEN KAZASINI ARAŞTIRMA KOMİSYONU`NUN CHP`Lİ ÜYELERİ SAHA İZLENİMLERİNİ ANLATTI   09:39   TBMM ARAŞTIRMA KOMİSYONU İLİÇ`TE...    09:23   MERSİN BÜYÜKŞEHİR İSTİHDAMI ARTIRMAK İÇİN DUR DURAK BİLMİYOR   17:38   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI SARIYILDIZ VE ARSLAN MUHTARLARLA BULUŞTU   17:29   MİLLİ BOCCE SPORCUSU MEHMET CAN YAKIN, DÜNYA ŞAMPİYONASI ÖNCESİ HEYECANINI BAŞKAN YILDIZ İLE PAYLAŞTI   16:31   VAHAP SEÇER, MERSİN`İN BATI İLÇELERİNDE GÖREV YAPAN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ   16:21   ÖZGÜR ÖZEL, DEVLET BAHÇELİ İLE GÖRÜŞMESİ HAKKINDA KONUŞTU   15:32   ÖZGÜR ÖZEL: “EMEKLİLERİ UNUTMUŞ DEĞİLİZ... 26 MAYIS`TA HERKESİ ANKARA`DA BÜYÜK EMEKLİ MİTİNGİNE DAVET EDİYORUM"   15:16   TSE`DEN MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NDE "DIŞ TETKİK"...   12:42   BAHÇELİ`DEN SİNAN ATEŞ CİNAYETİ İDDİANAMESİ AÇIKLAMASI   12:19   MEB, 20 BİN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ALIMI İÇİN ATAMA TAKVİMİNİ VE BRANŞLARA GÖRE KONTENJANLARI AÇIKLADI   12:06   CHP`DEN SAĞLIK BAKANLIĞI`NA SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN KREŞ ÇAĞRISI   11:55   CHP`DEN AYM`YE BAŞVURU...    11:22   İSRAİLLİLER ATEŞKES İÇİN TEL AVİV`DE SOKAKLARA ÇIKTI   10:29   MANİSA`DA DOLU YAĞIŞINDAN ETKİLENEN ÜZÜM ÜRETİCİSİ CHP`Lİ BAŞEVİRGEN`E DERT YANDI: “ÇİFTÇİNİN İŞİ ALLAH`A KALDI”  
 
     
   

Toroslar’da Dip Köşe Temizlik Çalışması


Toroslar Belediyesi’nin daha temiz ve düzenli bir kent vizyonu için başlattığı "Sokakta Temiz Var" projesi aralıksız devam ediyor.

 

Tarih : 10 Ekim 2020 Cumartesi 08:41   Okunma : 1300

Toroslar Belediyesi'nin daha temiz ve düzenli bir kent vizyonu için başlattığı "Sokakta Temiz Var" projesi aralıksız devam ediyor.

Rutin temizlik hizmetinin yanında ilçe genelinde her gün 3 mahalle, 15 kişilik ekip ve iş makineleri marifetiyle baştan aşağıya temizleniyor.  Toroslar'ın 67 mahallesi her ay iki defa genel temizlik çalışmasından geçirilerek, vatandaşlara daha güzel ve temiz bir yaşam alanı sunuluyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yapılan planlı çalışmalar kapsamında; yabani otları biçiyor, sokakları, kaldırımları süpürüyor, yolları yıkıyor ve boş arsaları temizleyerek görüntü kirliliğinden uzaklaştırıyor.

Yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirten ilçe sakinleri ise Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a ve ekibine teşekkür ederek; "Sokaklarımız pırıl pırıl, yeşil alanlarımız tertemiz. Başkanımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Yılmaz: "Asıl Olan Kirletmemektir"

Çevre dostu bir belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini gerçekleştirdiklerini belirten Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Çevre ve temizlik hassasiyeti konusunda örnek bir ilçeyiz. Gelecek nesillere daha temiz ve huzurlu bir kent bırakmak için çalışıyoruz. Çevremizi güzelleştirmek ve sağlıklı ortamlar oluşturmak bizim elimizde. Asıl olan kirletmemektir" dedi.

İlçe genelinde genel temizlik çalışmalarını da titizlikle yürüttüklerini dile getiren Başkan Yılmaz; "İlçemizdeki 67 mahallemizde evsel atıkların toplanmasından sokakların temizlenmesine ve çöp konteynerlerinin dezenfekte edilmesine kadar tüm çalışmalarımız ekiplerimiz tarafından planlı bir şekilde gerçekleştiriliyor. Rutin ve genel temizlik çalışmalarımızın yanı sıra hemşehrilerimizden gelen talepleri de anında değerlendirerek cevap veriyoruz" şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, TOROSLAR, BELEDİYESİ, KORONAVİRÜS, SOKAKTA TEMİZ VAR, PANDEMİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA