19 Mart 2026 Perşembe

09:01   MHP MERSIN MILLETVEKILI DR. LEVENT UYSAL, RAMAZAN BAYRAMı’Nı KUTLADı   22:43   MERSIN ESOB’DA KARTLAR YENIDEN KARıLıYOR: AHMET ÖZDEMIR "DEĞIŞIM ATEŞINI" YAKTı!   22:41   BAŞKAN SEÇER’DEN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   22:40   CHP’DE BAYRAMLAŞMA KARARıNDA BÜYÜK DEĞIŞIM: O PARTI LISTEDE YOK!   22:39   BAŞKAN YıLDıZ’DAN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   22:35   BAŞKAN TUNCER’DEN RAMAZAN BAYRAMı KUTLAMA MESAJı   22:30   ÇANAKKALE RUHU MERSIN’DE DEVLEŞTI: BAŞKAN VAHAP SEÇER’DEN BAYRAM MÜJDESI GELDI!   20:25   AKDENIZ KAYMAKAMı VE BELEDIYE BAŞKAN V. ZEYIT ŞENER’DEN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   20:23   MERSIN’DE BAYRAM TıRAŞı BELEDIYEDEN: KAPı KAPı GEZEN BERBER KOLTUĞU KÖYLERI SEVINDIRDI!   16:27   İSRAIL, İRAN’ıN GÜNEYINDEKI ENERJI TESISLERINE SALDıRDı   16:26   MANSUR YAVAŞ, ANıTKABIR’I VE CEBECI ŞEHITLIĞI’NI ZIYARET ETTI: "BU TOPRAKLARı BIZLERE VATAN KıLAN AZIZ ŞEHITLERIMIZI DUALARLA ANDıK"   16:26   ASU KAYA’DAN BAKAN TEKIN’E TEPKI: "GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’SÜZ ÇANAKKALE OLMAZ, BU ZAFERIN RUHU, ONUN ÖNDERLIĞINDE YAZıLMıŞTıR"   16:25   CHP’LI GÜNAYDıN’DAN BAKAN GÜRLEK’E: "MAHKEMENIN SORGULARıNA YENI BAŞLADıĞı BIR DAVAYı ’ASRıN YOLSUZLUĞU’ DIYE TANıMLıYOR. BAKANA MASUMIYET KARINESINI, HUKUKU HATıRLATıRıM"   14:32   İSRAIL, İRAN İSTIHBARAT BAKANı İSMAIL HATIB’I ÖLDÜRDÜĞÜNÜ IDDIA ETTI   14:31   ÖZGÜR ÖZEL: "BANA ATMAYA KALKTıĞı IFTIRAYA, ’BIR CEVAP VERECEK MISINIZ?’ DIYE SORANLAR IÇIN: BEN O CEVABı, BEŞ AY ÖNCE VERDIM"   14:30   18 MART ÇANAKKALE ZAFERI VE ŞEHITLERI ANMA GÜNÜ... CHP ANKARA İL ÖRGÜTÜ ATATÜRK ANıTı’NA ÇELENK BıRAKTı   14:27   "İBB DAVASı"NDA 7. GÜN... KıSıTLAMALARıN KALDıRıLMASıNı ISTEYEN İMAMOĞLU: BU ÜLKE BIR YıLDA 150 MILYAR DOLAR KAYBETTI. BU DAVA ÖYLE SıRADAN BIR DAVA DEĞIL; ÇOK BÜYÜK BIR DAVA. SORUMLULUĞUNUZ ÇOK BÜYÜK   09:15   MERSIN’DE BAYRAM TEMIZLIĞI ‘BÜYÜKŞEHIR’ GÜVENCESINDE: KAPıLAR SEVGIYE AÇıLıYOR!   01:05   MERSIN’DE SIYASET ÜSTÜ İFTAR: BAŞKAN SEÇER GÜLNAR’DAN BIRLIK MESAJı VERDI!   01:01   ATATÜRK’ÜN MERSIN’E O VASIYETINE CHP’DEN TAM BAĞLıLıK SÖZÜ: "MIRASıNıZ EMIN ELLERDE!"  
 
     
   

Büyükşehir’in ‘Yetenek Dönüşüm Projesi’ Muhasebe İle Başlıyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi,‘Yetenek Dönüşüm Projesi’ni hayata geçirdi. Proje çerçevesinde genel muhasebe alanında sertifika programına katılmak isteyen adaylar, hem seçmelerde yer aldı hem de mülakat deneyimi kazandı. 27 Ocak’ta Merkez Halk Eğitim’de başlayacak programa 15 aday katılacak.

 

Tarih : 21 Ocak 2022 Cuma 22:10   Okunma : 1601

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer öncülüğünde kurulan Kariyer Merkezi, iş arayan, öğrenci ve işverenlere yönelik rehberlik hizmeti sunulması, Büyükşehir ile kurumlar arasında işbirliği kültürünün kurulması ve sürdürülebilir projeleri hayata geçirmek üzere çalışmalarına devam ediyor. ‘Yetenek Dönüşüm Projesi’ni hayata geçiren Kariyer Merkezi, proje kapsamında genel muhasebe alanında sertifika programı açtı. Programa katılmak isteyen adaylar, hem seçmelerde yer aldı hem de mülakat deneyimi kazandı. 

Projenin mesleki eğitim ayağı başlıyor

Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi koordinesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde başlatılan proje birçok süreçten oluşuyor. “Mesleki Eğitim, CV Oluşturma, Mülakat Simülasyonları, Profesyonellerle Deneyim Paylaşımı, Koçluk, İş Arama Danışmanlığı” gibi birçok hizmet bu projeyle bir araya geliyor.Projenin mesleki eğitim ayağında genel muhasebe alanında kendini geliştirmek isteyen adaylar ile ilk seçmeler komisyon eşliğinde yapıldı. Kariyer Merkezi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kariyer Geliştirme ve Uygulama Merkezi görevlileri eşliğinde gerçekleştirilen seçmelerde adaylar projenin içeriği konusunda bilgilendirildi.

Genel muhasebeye yönelik ilk seçmeler yapıldı

Genel muhasebe alanında gerçekleştirilen seçmelere yaklaşık 50 aday katıldı. 27 Ocak 2022’de Merkez Halk Eğitim’de başlayacak programa 15 aday katılacak.

Proje kapsamında “Muhasebe Finans, Bilişim Teknolojileri, Dış Ticaret-Lojistik, Satış-Pazarlama, Yönetim-Organizasyon” modüllerinde kursların açılmasına devam edilecek. Proje hakkında bilgi almak isteyen veya başvurmak isteyenler, Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürlüğü’ne müracaatlarını yapabiliyor.

‘Yetenek Dönüşüm Projesi’nin kapsamının genişletilmesi amaçlanıyor

Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, uzun dönemden beri üzerinde çalıştıkları Yetenek Dönüşüm Projesi’nin, dijital devrimin işgücü piyasaları üzerinde yarattığı değişime işgücünün adapte edilme projesi olduğunu belirtti. Dijital teknolojilerin firmaların hem çalışma biçimlerini hem de iş gücünden beklenilen yetenek setlerini değiştirdiğini ifade eden Özada, bu proje ile hem işgücünün istihdam edilebilirliğine katkı sunmak istediklerini hem de Mersin’de ilgili birçok kurum ve kuruluşunişbirliğinde projeniniçeriğini genişletmeyi amaçladıklarınısöyledi.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYESİ, KARIYER MERKEZİ, YETENEK, DÖNÜŞÜM, PROJESİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA