27 Nisan 2026 Pazartesi

15:32   78 BARODAN ORTAK AÇıKLAMA: ‘SAVUNMA HAKKı YAPAY ZEKAYA DEVREDILEMEZ’   13:57   AZIZ İHSAN AKTAŞ SUÇ ÖRGÜTÜ DAVASı... TAHLIYE EDILEN CEYHAN BELEDIYE BAŞKANı AYDAR: "MAHKEMELER DEDIKODULAR ÜZERINDEN YÜRÜMEZ"   13:53   CHP HEYETI KAHRAMANMARAŞ’TAKI OKUL SALDıRıSıNDA HAYATıNı KAYBEDENLERIN AILELERIYLE GÖRÜŞTÜ... CHP’LI ASU KAYA: "AILELER ÇOCUKLARıNıN ŞEHIT SAYıLMASıNı VE ISIMLERININ YAŞATıLMASıNı ISTIYOR"   13:51   AYM’NIN 64. KURULUŞ YıL DÖNÜMÜ... BAŞKAN KADIR ÖZKAYA:    13:48   İBB DAVASı’NDA 27. GÜN... SANıK AVUKATLARıNıN REDDIHAKIM TALEBI REDDEDILDI, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN’IN "SAVUNMA SıRASıNıN ÖNE ALıNMASı" TALEBI KABUL EDILDI   09:59   DÖRT MEVSIM GEÇTI, HASRET BITMEDI! TUTUKLU İBB ÜST DÜZEY YÖNETICISININ EŞINDEN YÜREK BURKAN PAYLAŞıM   09:40   MERSIN’DE NOTALAR ENGEL TANıMıYOR! ENGELSIZ YAŞAM MERKEZI’NDEN KALPLERE DOKUNAN RITIMLER   07:55   ÖZGÜR ÖZEL’DEN KEMAL KıLıÇDAROĞLU ÇıKıŞı: ’HUKUKU BANA EMANETTIR!’   21:53   YARGıDA ’YAPAY ZEKA’ KRIZI KAPıDA! 78 BARODAN ADALET BAKANLıĞı’NA ORTAK İSYAN: ’SAVUNMA ROBOTLARA DEVREDILEMEZ!’   21:40   VAHAP SEÇER’DEN TBB SEÇIMI ÖNCESI NET MESAJ: ’GÖREVE DEVAM EDECEĞIZ!’   09:50   MERSIN ONU UNUTMADı! ŞEHIT İTFAIYECI NAZMI ÇELIKKAYA DUALARLA ANıLDı   09:19   RESMI GAZETE’DE GECE YARıSı MESAISI: MEB BAKAN YARDıMCıSı DEĞIŞTI, DEV KURUMLARDA ÜST DÜZEY ATAMALAR!   09:16   GÜLISTAN DOKU SORUŞTURMASıNDA KRITIK GELIŞME: TUNCELI’DE İKI GÖREVLI GÖZALTıNA ALıNDı!   19:06   ÖZGÜR ÖZEL: "EN GENIŞ ARA SEÇIME DE VARıM. NE KADAR GENIŞLETMEK ISTIYORLARSA BEN ORADA VARıM, HODRI MEYDAN"   16:02   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’A "GÖRÜŞME" YANıTı... ÖZGÜR ÖZEL: "ÜLKENIN BIRINCI PARTISIYIM, IHTIYAÇ VARSA ELBETTE IKINCI PARTIYLE GÖRÜŞÜRÜM"   14:59   BIRLEŞIK KRALLıK’ıN ANKARA BÜYÜKELÇILIĞI: FORMULA 1’IN TÜRKIYE’YE DÖNÜŞÜNÜ MEMNUNIYETLE KARŞıLıYORUZ   14:57   ALI MAHIR BAŞARıR’DAN GÜLISTAN DOKU SORUŞTURMASıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "BU DOSYA, TÜRKIYE’NIN DE KAYBOLUŞ HIKAYESINI RESMEDEN BIR DOSYADıR"   13:32   DORUK MADENCILIK IŞÇILERININ EYLEMI SÜRÜYOR. AVUKAT ABDURRAHIM DEMIRYÜREK: "TÜM SIYASI PARTI TEMSILCILERINE ÇAĞRıMıZ, BILFIIL MADENCILERLE BERABER AÇLıK GREVINDE OLUN"   13:28   ERKAN BAŞ’TAN MADEN IŞÇILERINE DESTEK:    10:52   MADENCILERIN ANKARA YÜRÜYÜŞÜNDE TANSIYON YÜKSELDI: ’ÖLMEK VAR DÖNMEK YOK!’  
 
     
   

Mersin Büyükşehir’den Anamur’daki Öğrencilere Kar Sürprizi


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Münir Özkul ve Adile Teyze kreşlerinde öğrenim gören 52 çocuk karne heyecanı yaşadı. Anamur’da ise karne heyecanı yaşayan öğrencilere, Büyükşehir ekipleri kar sürprizi yaptı. Büyükşehir ekipleri tarafından çocukların oynayabileceği noktalara kamyonlarla dökülen kar renkli görüntülere sahne oldu.

 

Tarih : 22 Ocak 2022 Cumartesi 14:34   Okunma : 3934

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Münir Özkul ve Adile Teyze kreşlerinde öğrenim gören 52 çocuk karne heyecanı yaşadı. Anamur’da ise karne heyecanı yaşayan öğrencilere, Büyükşehir ekipleri kar sürprizi yaptı. Büyükşehir ekipleri tarafından çocukların oynayabileceği noktalara kamyonlarla dökülen kar renkli görüntülere sahne oldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi bünyesinde hizmet veren Münir Özkul ve Adile Teyze kreşlerinde öğrenim gören 52 çocuk, Sebze ve Meyve Toptancı Hal Kompleksi içerisindeki Münir Özkul Kreşi’nde bir araya geldi. Çocuklar, düzenlenen neşeli törende ilk karnelerini aldı.

ÇOCUKLARDAN BAŞKAN SEÇER’E "GEÇMİŞ OLSUN" DİLEĞİ

Çocuklar ve öğretmenler, Münir Özkul Kreşi’nin bahçesini renkli süslemelerle kuşattı. Ardından Halkkent Mahallesi Engelsiz Yaşam Merkezi içerisinde hizmet veren Adile Teyze Kreşi’nde öğrenim gören 20 çocuk, Münir Özkul Kreşi’ndeki 32 çocukla bir araya geldi. Karne töreninin başlamasıyla birlikte çocuklara gelişim raporları, temsili karneleri, başarı belgeleri ve hediye balonları verildi. Çocuklar, Covid-19’a yakalanan ve bu süreçte evden çalıştığı için törene katılamayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e de hep bir ağızdan “geçmiş olsun” dileklerini iletti.

“ONLARA ULAŞABİLDİĞİMİZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ”

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu, kreşlerde ara tatile girmediklerini ancak çocuklara karne heyecanı yaşatmak istediklerini belirterek, “Hem Adile Teyze hem de Münir Özkul Kreşimizin çocuklarını bir araya getirdik. Biliyorsunuz çok yaratıcılar, hocalarıyla beraber keyifli bir ortam hazırlamışlar. Hepsi pırlanta gibi. Onlara ulaşabildiğimiz için çok mutluyuz. Çünkü çoğu dezavantajlı mahallelerden geliyor. Hepsi çok güzeller. Arkadaşlarımız çocuklarımıza harika bir ortam sunuyor. Çok farklı pencerelerden hayata bakıyorlar. Hepsini çocuklara aktarıyorlar. Sanata ve bilime önem veriyorlar. Çok keyifli, çok eğitici zaman geçiriyorlar. Ben öğretmen arkadaşlara da teşekkür ediyorum” dedi.

ANAMUR’DA KARNE HEYECANI KAR KEYFİNE DÖNÜŞTÜ

Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi ekipleri de Anamur’da karne heyecanı yaşayan çocuklara kar sürprizi yaptı. Ekipler tarafından Anamur Cumhuriyet Meydanı’na dökülen 7 kamyon kar, karne heyecanı yaşayan çocukların neşesine neşe kattı. Ardından Anamur Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Güleç Mahallesi Özel Eğitim Merkezi’nin bahçesine de 1 kamyon kar döken ekipler, özel gereksinimli bireylere karla oynama sevinci yaşattı. Ekipler, kar eğlencesinin ardından çocuklara 1 Ekmek 1 Çorba Projesi kapsamında sıcak çorba dağıtımı gerçekleştirdi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYESİ, BAŞKAN, SEÇER, ANAMUR, KARNE, SEVİNCİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA