31 Aralık 2025 Çarşamba

20:38   TOROSLAR’DA YENI YıL VIZYONU: 2026’DA SANAYI VE TURIZM HAMLESI BAŞLıYOR   20:05   “2026: ADALETIN YıLı, HALKıN İKTIDAR ZAMANı”   19:55   “İKLIM KRIZINE KARŞı TARSUS’UN YANıTı: YEŞIL ÇATı PROJESI HAYATA GEÇIYOR”   19:41   BAŞKAN TUNCER’DEN 2026’YA UMUT VE DAYANıŞMA MESAJı   19:29   ADANA’DA MIMARLıKTA 2026 VIZYONU: KAMU YARARı VE DAYANıŞMA ÖNCELIKLI   19:10   “MERSIN’DE 50 YıLLıK MEZARLıK SORUNU ÇÖZÜLDÜ: BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜCRETSIZ CENAZE VE NAKIL HIZMETI”   19:04   “KADıN GÜÇLENIRSE TÜRKIYE GÜÇLENIR: İŞKAD’DAN 2026’YA UMUT VE CESARET MESAJı”   09:20   “MERSIN İTFAIYESI’NDEN FILM GIBI OPERASYON: KAYALıKLARDA MAHSUR KALAN KEÇI KURTARıLDı”   21:15   GÜLCAN KıŞ: “AKP’NIN AILE YıLı, AILEYI YALNıZ BıRAKMA YıLı OLDU!”   21:05   “TOROSLAR’DA 3 OCAK ZAFERI: KUVAYI MILLIYE YÜRÜYÜŞÜ 104. YıLDA COŞKUYLA”   20:46   “MERSIN BAROSU’NDAN ÇOCUKLARA UMUT   20:42   “MERSIN ESNAFıNDAN GÜÇLÜ DAYANıŞMA MESAJı”   20:37   “MERSIN’DE YENI YıLıN LEZZET VE IŞıLTıSı: MERCEK ATÖLYELERI RENKLI BIR DÜNYA YARATTı”   20:29   “TÜRKIYE BORÇ BATAĞıNDA, DEĞIŞIM 2026’DA ŞART!”   20:12   “YUMURTALıK 2026’YA HAZıR: DAHA GÜÇLÜ, DAHA AYDıNLıK BIR GELECEK”   10:35   “MERSIN’IN TARIHI KILIKYA YOLU: DOĞA VE TARIH TUTKUNLARıNıN YENI BULUŞMA NOKTASı”   08:55   HÜSEYIN KıŞ: “2026’YA UMUT VE DAYANıŞMA MESAJı”   08:15   “ITC FUARCıLıK: ELES EXPO 2026 ILE GÜVENLI ENERJI, AKıLLı GELECEK”   12:41   MERSIN’DE KÜLTÜREL RÖNESANS: SANAT VE BELLEK BULUŞTU   12:30   MARKET ALıŞVERIŞINDE YENI FIYAT: PLASTIK POŞET 1 TL  
 
     
   

ŞANLIURFA VALİLİĞİ, İLKAY AKKAYA`NIN KENTTE VERECEĞİ KONSERİ "GENEL GÜVENLİK, KAMU DÜZENİ" GEREKÇESİYLE İPTAL ETTİ


Şanlıurfa Valiliği, sanatçı İlkay Akkayı`nın 25 Eylül Pazar günü bir alışveriş merkezinin konferans salonunda vereceği konseri, “genel güvenlik, kamu düzeni, emniyet ve asayiş yönünden uygun görülmediği” gerekçesiyle iptal etti. Akkaya, "Yasaklarla hiçbir yere varamayacaksınız. Ben, devam edeceğim şarkılarımı söylemeye" dedi.

 

Tarih : 22 Eylül 2022 Perşembe 17:06   Okunma : 671

Şanlıurfa Valiliği, sanatçı İlkay Akkayı`nın 25 Eylül Pazar günü bir alışveriş merkezinin konferans salonunda vereceği konseri, “genel güvenlik, kamu düzeni, emniyet ve asayiş yönünden uygun görülmediği” gerekçesiyle iptal etti. Akkaya, "Yasaklarla hiçbir yere varamayacaksınız. Ben, devam edeceğim şarkılarımı söylemeye" dedi.

İlkay Akkaya, Şanlıurfa`daki bir alışveriş merkezinin konferans salonunda 25 Eylül Pazar günü konser verecekti. Şanlıurfa Valiliği, konsere üç gün kala konseri iptal etti. Valilik, konserin, “genel güvenlik, kamu düzeni, emniyet ve asayiş yönünden uygun görülmediği” gerekçesiyle iptal edildiğini duyurdu.

Akkaya, iptal kararına sosyal medya hesabında bugün yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. Akkaya, "Burada yazan şeyin gerçek olmadığını hepimiz biliyoruz. Bu yasaklamalara `konser iptali` demenin de gerçeği yansıtmadığını bildiğimiz gibi. Yasaklarla hiçbir yere varamayacaksınız. Ben, devam edeceğim şarkılarımı söylemeye" dedi. 

AKKAYA`NIN DAHA ÖNCE DE KONSERLERİ İPTAL EDİLDİ

Adana Ceyhan Belediyesi`nin 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlediği İlkay Akkaya konseri, Ceyhan Kaymakamlığı tarafından yine aynı gerekçeyle iptal edilmişti.

Mardin Valiliği de Akkaya`nın 24 Eylül Cumartesi günü Mardin Kamor Millet Bahçesi Amfi Tiyatro`da vereceği konseri, “sanatçı ekibinde yer alan bazı şahısların PKK/KCK terör örgütü elebaşını övücü mahiyette faaliyetler gösterdiği” gerekçesiyle iptal etmişti.

GÖRÜNTÜ: ARŞİV

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA