12 Kasım 2025 Çarşamba

14:15   TOROSLAR BELEDIYESI YAYLA YOLLARıNı YENILIYOR   14:13   MERSIN BAROSU KOŞU TAKıMıNDAN GURUR VEREN BAŞARı   14:11   TSK’YA AIT C130 KARGO UÇAĞı DÜŞTÜ... 20 ŞEHIDIN KIMLIKLERININ BELLI OLDUĞU KAZAYLA ILGILI INCELEMELER SÜRÜYOR, AKıNCı TİHA DESTEK IÇIN GÖNDERILDI   14:09   GÜLCAN KıŞ: BIR YANDA SARAYıN ıŞıKLARı HIÇ SÖNMÜYOR, DIĞER YANDA VATANDAŞ MUM ıŞıĞıNDA BORÇ HESAPLıYOR   09:30   AKDENIZ BELEDIYESI’NDE VERGI ÖDEMELERINDE İKINCI DÖNEM BAŞLADı   09:22   MERSIN’DE GÜNE SıCAK BAŞLANGıÇ: ‘1 EKMEK 1 ÇORBA’ 2,5 MILYON VATANDAŞA ULAŞTı   09:03   TARSUS’TAN ANKARA’YA DUYGU DOLU ANLAR: MINIK YÜREKLER ATATÜRK’E MINNETLE   23:55   AHMET ÖZER TAHLIYE SONRASı ILK SÖZLERIYLE GÜNDEM OLDU: “YÜREĞIMIN YARıSı HÂLÂ IÇERIDE!”   23:02   “BAŞKAN BOLTAÇ’TAN ERGENEKON PAZARı’NA YERINDE ÇÖZÜM: HIJYEN VE DÜZEN ÖNCELIK”   23:01   “DR. LEVENT UYSAL’DAN TBMM’DE GÜÇLÜ MESAJ: MERSIN İŞKUR 25 BIN VATANDAŞA İŞ KAPıSı AÇTı”   21:53   “SEÇER’DEN SERT MESAJ: HALKıN İRADESI YARGı KARARıYLA GASP EDILEMEZ”   21:35   CHP’DEN İBB İDDIANAMESINE SERT TEPKI: “BU BIR MUHTıRA, İDDIANAME DEĞIL”   19:45   C130 ASKERI UÇAĞı GÜRCISTAN’DA DÜŞTÜ: TÜRKIYE YASTA   15:16   237 GÜN SONRA İBB IDDIANAMESININ HAZıR OLDUĞU AÇıKLANDı   13:34   PERIHAN KOCA: TAPETEN MENSUCAT IŞÇILERININ CANıNDAN OLMASı IÇIN BILINÇLI BIR ŞEKILDE UĞRAŞıLıYOR   13:32   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "DEMOKRASININ TEMELI OLAN HALK IRADESININ BIR TESCILI OLAN SEÇILMIŞLERIN, GÖREVDEN UZAKLAŞTıRıLMALARıNı DOĞRU BULMUYORUZ"   13:26   BEYAZ SARAY’DA TRUMP – ŞARA ZIRVESI...    13:04   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, VELI-ÖĞRENCI-ÖĞRETMEN İLIŞKISINI GÜÇLENDIRIYOR   20:18   VAHAP SEÇER BAŞKANLıĞıNDA MESKİ GENEL KURULU: 8 MADDELIK GÜNDEM KOMISYONA HAVALE EDILDI   19:58   ELEKTRIKLI OTOBÜSLER, FESTIVAL RÜZGARı VE DEMOKRASI MESAJı: MERSIN MECLISI KASıM AYıNDA DOLU DIZGIN  
 
     
   

BÜYÜKŞEHİR’İN MEVLANA KADIN VE ÇOCUK ATÖLYESİ’NDEN ÇOCUK KAHKAHALARI YÜKSELİYOR


Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi bünyesinde hizmet veren Mevlana Kadın ve Çocuk Atölyesi’nden çocuk kahkahaları yükseliyor. 4-6 yaş arası çocukların faydalandığı atölyede eğitici ve öğretici etkinliklerin yanında, farklı konseptlerde etkinlikler de yapılıyor.

 

Tarih : 18 Kasım 2022 Cuma 13:45   Okunma : 2855

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi bünyesinde hizmet veren Mevlana Kadın ve Çocuk Atölyesi’nden çocuk kahkahaları yükseliyor. 4-6 yaş arası çocukların faydalandığı atölyede eğitici ve öğretici etkinliklerin yanında, farklı konseptlerde etkinlikler de yapılıyor.

Atölyede eğitim gören tüm çocuklar bu kapsamda bir araya geldi. Yıl boyunca öğrendikleri şarkıları söyleyip hem eğitici, hem eğlenceli oyunlar oynadı. Neşeyle devam eden parti, çocuklara hamburger ikramıyla sona erdi.

Berber: “Çocukları mutlu edebilmek için bir parti düzenledik”

Mevlana Kadın ve Çocuk Atölyesi’nde 4-6 yaş gruplarına hizmet verdiklerini; sanattan müziğe, teknolojiden bilime, deneyden spora kadar çocukların her türlü gelişimlerine yönelik aktiviteler düzenlediklerini belirten Mevlana Kadın ve Çocuk Atölyesi Birim Sorumlusu ve Okul Öncesi Öğretmeni Sonay Berber,“Bu ara tatilimizde de hem büyük yaş, hem de küçük yaş çocuklarımızı mutlu edebilmek için bir parti düzenledik.Şarkılarımızı söyledik, dans ettik, ritim çalışmalarımız vardı, onları gerçekleştirdik ve ardından da güzel bir hamburger partisi yaptık” dedi.Çocukların gelişimlerine yönelik çalışmalar yaptıkları için, bu çalışmaları aynı zamanda sosyal çalışmalarla da desteklemeleri gerektiğine dikkat çeken Berber, “Müze etkinliklerinden başlıyoruz. Atölyemizin içerisinde çizgi film, animasyon etkinlikleri koyuyoruz.Ara tatildeki çocuklarımızla güzel bir etkinlik oldu. Büyük yaş gruplarımız uzun süredir gelemiyordu, onlara da farklı bir etkinlik oldu”diye konuştu.

“Arkadaş ortamında çok eğlendik”

Atölye’nin faaliyetlerinden yararlanan Ecrin Dila Ertaş, “Bugün parti yaptık ve hamburger yedik. Oyunlar oynadık. Burada hep beraber eğleniyoruz” diye konuştu.

İclal Su Taş da, her gün Atölye’de birçok etkinlik yaptığını anlatarak, “Atölye’de ders çalışıyoruz, oyun hamurundan şekiller yapıyoruz ve saklambaç oynuyoruz. Arkadaşlarımı da çok seviyorum. Hamburgeri de çok beğendim, ellerinize sağlık” dedi.

Abdullah Baran Sevilgen ise“Bugün arkadaşlarımla oyun oynadık, şarkı söyledik ve hamburger yedik. Her şey çok güzeldi, çok eğlendik” ifadelerine yer verdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA