28 Mart 2024 Perşembe

15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR  
 
     
   

GÜLTAK; “HER TÜRLÜ DEFANSA RAĞMEN, AKDENİZ YILLARDIR SUSADIĞI HİZMETLERE KAVUŞUYOR”


Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Fen İşleri Müdürlüğü’nün Huzurkent Köselerli Mahallesi’nde sürdürdüğü sıcak asfalt kaplama çalışması ve Evci Mahallesi’nde gerçekleşen soğuk asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Gültak, “Yıllardır hizmete susamış olan Akdeniz, her türlü engelleme girişimine ve bize uygulanan defansa rağmen, özlemini çektiği hizmetlere kavuşuyor” dedi.

 

Tarih : 4 Aralık 2022 Pazar 10:35   Okunma : 394

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Fen İşleri Müdürlüğü’nün Huzurkent Köselerli Mahallesi’nde sürdürdüğü sıcak asfalt kaplama çalışması ve Evci Mahallesi’nde gerçekleşen soğuk asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Gültak, “Yıllardır hizmete susamış olan Akdeniz, her türlü engelleme girişimine ve bize uygulanan defansa rağmen, özlemini çektiği hizmetlere kavuşuyor” dedi.

Ziyaretinde Başkan Gültak’ın etrafını saran Köselerli Mahallesi sakini kadınlar, geçmişte görmedikleri ve mahallelerini güzelleştirip çehresini değiştiren hizmetler nedeniyle mutluluklarını dile getirip Başkan Gültak’a teşekkür ettiler. Başkan Yardımcısı Mustafa Arslan, Meclis Üyesi Tufan Nenni, Fen İşleri Müdürü Mehmet Bahar ve Köselerli Mahalle Muhtarı Nedim Bozoğlu’nun da eşlik ettiği ziyarette Başkan Gültak, ilk olarak Köselerli’de sıcak asfaltla kaplanan ve planlamaya alınan sokakları inceleyip yetkililerden bilgi aldı. Başkan Gültak, asfalt serimi yapan ekiple de sohbet ederek bir sıkıntı veya talepleri olup olmadığını sordu.

“Her türlü defansa rağmen sıcak ve soğuk asfalt serimine başladık”

Köselerli Mahallesi’nin sokaklarında günlerdir devam eden sıcak asfalt kaplama çalışmaları hakkında açıklama yapan Başkan Gültak; “Birçok engelleme girişimi ve Meclisimize borç yetkisi vermeme konusundaki defansa rağmen sıcak asfalt kaplama çalışmamıza Huzurkent’ten başladık. Fen İşleri Müdürlüğümüz, mahalle muhtarlarımızla görüşerek 65 mahallemizin tamamını planladı. Nitekim iki aydır sathi kaplama (soğuk asfalt) çalışmalarımıza başlamıştık. Bu hafta da sıcak asfalt serimine başladık. Meclisimizdeki muhalif partilerin engelleme girişimine rağmen gelecek sene içinde de soğuk ve sıcak asfalt dökmeye devam edeceğiz. Akdeniz, yıllardır susamış olduğu hizmetlere kavuşuyor. Bunun ispatını da bugün burada hep birlikte görüyoruz” ifadelerini kullandı.

İkinci durak, yolları soğuk asfaltla kaplanan Evci Mahallesi…

Köselerli Mahallesi’nde yaşayan kadınların etrafını sarıp hatıra fotoğrafı çektirdiği ve alkışlar eşliğinde uğurladığı Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Evci Mahallesi’nin bahçe yollarında gerçekleşen kilometrelerce uzunluktaki soğuk asfalt çalışmalarını da incelemek üzere bölgeden ayrıldı. Yıllardır hasret kaldıkları hizmetlere kavuşmaları nedeniyle sevincini dile getiren Evci Mahallesi Muhtarı İsmail Çınkı; “Başkanımız mahallemize sahip çıkıyor. Onun talimatıyla yollarımıza soğuk asfalt döküldü. Mahallem adına Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Gültak; “Sıcak ve soğuk asfaltı dökeceğiz dedik ve işte bugün döküyoruz!”

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak da yaptığı açıklamada; soğuk asfalt çalışmalarını, belediye bütçesinden 1 lira dahi harcamadan, kardeş belediyecilik protokolü ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan alınan hibelerle gerçekleştirdiklerini vurguladı. “Tabi altyapı hizmeti sunmak kolay değil” diyen Başkan Gültak; “Bunun için ilk önce tesisleri kuracaksınız. Daha sonra da bu tesisleri çalıştıracak parayı bulacaksınız… Tesislerimizi, aldığımız hibe ve sözleşmelerle Akdeniz’e kazandırdık. Meclis’ten yetki istedik ancak CHP ve HDP’li meclis üyeleri bize yetki vermek istemedi. Tesislerin önünü kesmek istediler. Fakat biz buna rağmen ‘sıcak ve soğuk asfaltı dökeceğiz’ dedik. İşte bugün Akdeniz’de hem sıcak hem de soğuk asfalt kaplama çalışmaları hızlı bir şekilde yapılıyor. Hiç kimse merak etmesin, bu hizmetlerimiz devam edecek. Her türlü engelleme girişimine rağmen Akdeniz hizmet almaya devam edecek” şeklinde konuştu

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA