28 Eylül 2024 Cumartesi

16:23   ÖZGÜR ÖZEL: “TÜRKEVI`NI TÜRGEV VE TÜGVA ILE ILIŞKILENDIRMEK BILGI EKSIKLIĞIDIR”   16:12   GAZETECI FARUK ZABCı VEFAT ETTI   15:55   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıLARı ZEYBEK VE KARABAT`TAN MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NE ZIYARET…   15:10   AKDENIZ’DE DÜNYA TEMIZLIK GÜNÜ KAPSAMıNDA, MAHALLELERDE TEMIZLIK KAMPANYASı BAŞLATıLDı   15:07   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN, MIÇOTAKIS`LE GÖRÜŞMESINDE TÜRK KARASULARı IHLALLERININ GÜNDEME GELDIĞINI SÖYLEDI   14:59   BDDK`NıN KREDI KARTı KARARLARı YENI TARTıŞMALARA YOL AÇTı   14:07   ALI MAHIR BAŞARıR: MEVZUATA UYAN ÖĞRETMENLERIMIZ DEĞIL, ONLARA CEZA KESENLER SORUŞTURULMALıDıR   13:52   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT: "VAR GÜCÜMÜZLE ÇALıŞıYORUZ"   13:25   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıLARıNı AĞıRLADı   11:41   GÜLÜSTAN KıLıÇ KOÇYIĞIT: "ERKEN SEÇIMIN KOŞULLARıNı YARATMAK IÇIN TOPLUMU ÖRGÜTLEMEYE IHTIYAÇ VAR"   11:09   KANDILLI RASATHANESI, DENIZ DIBI SISMOMETRELERLE DEPREM VERISI ELDE EDECEK   10:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN TARıMSAL ÜRETIME DESTEĞI DEVAM EDIYOR   10:09   YANKı BAĞCıOĞLU: ``CUMHURBAŞKANı, GENÇ SUBAYLARıMıZı HEDEF GÖSTERMEK YERINE, ONLARı ÜLKEMIZIN GELECEĞI OLARAK GÖRÜP DESTEKLEMELI``   10:05   İTHAL ILAÇ PROBLEMI ARTıYOR, BEŞ ILAÇTAN BIRI BULUNAMıYOR... ANKARA ECZACı ODASı BAŞKANı ABBASOĞLU: HASTALAR ECZANE ECZANE GEZMEK DURUMUNDA KALıYOR   10:04   CHP LIDERI ÖZEL`DEN “TÜRKEVI” AÇıKLAMASı: “İKTIDARLAR GELIR GIDER, DEĞIŞIR AMA TÜRKIYE`NIN ORADAKI 50 YıLLıK EVI DEĞIŞMEZ”    10:04   CHP LIDERI ÖZEL`DEN “TÜRKEVI” AÇıKLAMASı: “İKTIDARLAR GELIR GIDER, DEĞIŞIR AMA TÜRKIYE`NIN ORADAKI 50 YıLLıK EVI DEĞIŞMEZ”    09:34   ESENYURT KARDEŞ KÜLTÜRLER FESTIVALI`NIN TANıTıMı YAPıLDı… BAŞKAN ÖZER: “ŞIMDI KARDEŞLIK ZAMANı DIYEREK, BIRBIRIMIZI KUCAKLAYALıM”   01:21   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, NEW-YORK`TA KKTC CUMHURBAŞKANı TATAR ILE BIR ARAYA GELDI: “KUZEY KıBRıS`ıN HAKLı DAVASı ER YA DA GEÇ HAK ETTIĞI NOKTAYA ULAŞACAK"   17:44   İMAMOĞLU`NDAN HAKKıNDAKI DAVAYLA ILGILI DEĞERLENDIRME   17:44   HÜLYA ŞELLAVCı`Yı KATLEDEN SANıK KAFFAR YEĞIN`E MÜEBBET HAPIS CEZASı VERILDI  
 
     
   

CHP Mersin’den Adalet Yürüyüşü..


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun Ankara Güven Parktan İstanbul Maltepeye başlattığı Adalet Yürüyüşü’nün 23. günü İstanbul il sınırına ulaşması ile birlikte 9 Temmuz Maltepe’deki Büyük Buluşma öncesi, Mersin’de CHP il-İlçe Örgütleri,STK’lar,sendikalar,vatandaşların yo

 

Tarih : 8 Temmuz 2017 Cumartesi 12:09   Okunma : 1860

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun Ankara Güven Parktan İstanbul Maltepeye  başlattığı Adalet Yürüyüşü'nün 23. günü İstanbul il sınırına ulaşması ile birlikte 9 Temmuz Maltepe'deki  Büyük Buluşma öncesi, Mersin'de CHP il-İlçe Örgütleri,STK'lar,sendikalar,vatandaşların yoğun katılımıyla  yürüyüş yapıldı..

Forum Havuz başında bir araya gelen Adalet yürüyüşcüleri "herkes için adalet", " adalet", " hak hukuk adalet", "Nüriye Semih yanlız değildir" ''susma sustukça sıra sana gelecek''sloganlarını atarak Kuşhimato sokagından geçerek  Pozcu sahilinde ki Gençlik  Anıtına yürüdü. Yürüyüş sırasında  mersin tabip odası başkanı doktor Ful uğurhan'ın farkındalık yaratmak amacıyla örmeye başladığı başta  kadınlar olmak üzere  herkesin destek verdiği  adalet yazılı örgü dikkat çekti.

 Adalet yürüyüşcüleri  Gençlik anıtı önünde kurulan platform önünde yerlerini aldılar. Mersin Emek Demokrasi Platformu adına konuşan  Kenan Hazar,  hükümetin vahşileştiği her dönemde direnişlerinde kaçınılmaz olarak genişlediğini ve direnişi sergileyenlerinde sonuna kadar yaşamı savunduğunu dile getirdi. Ülkede ki adalet yürüyüşünün sağcısının solcusunun, memuru ve işçisinin, kadınının ve erkeğinin birbirine sitem eden farklı görüşlerin bu yürüyüş sayesinde bir araya gediğini hatırlatan Hazar, “ Bu yürüyüş artık bize bir şeyler öğretmeli. Ve biz biliyoruz ki ancak birlikte hareket edersek bu düzeni değiştirebiliriz”

CHP İl başkanı Abdullah Özyiğit, egemenliğin halktan alınıp saraya verildiği için alanlarda olduklarını ve tek adam rejimine karşı oldukları için alanlarda olduklarının altını çizdi. Özyiğit, her şeyden önce tüm halkların barışı ve özgürlüğü için mücadele ettiklerini ve alanları doldurduklarını bunun için ise ciddi bedeller verdiklerinin ifade ederek “ Sonuç alıncaya kadar alanlarda olup mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi. Özyiğit son olarak, İstanbul Maltepe’de Pazar günü genel başkan Kılçdaroğlu’nu karşılamak için yarın saat 23:00 da Mersin Tevfik Sırrı Gür Lisesi önünde  50 otobüsle yola çıkacaklarını ifade etti.

 

Paylaş :
Etiketler :  chp mersin, adalet yürüyüşü, kılıçdaroğlu, ankara güven park, istanbul maltepe.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA