’Nuriye-Semih’ yaşasın.! pankartına 10 tutuklama..


Tarih : 17 Ağustos 2017 Perşembe 05:51

Beşiktaş-Konyaspor maçında "Nuriye Semih yaşasın" pankartı açan Beşiktaş taraftarlarından 10’u tutuklandı. Samsun’da gözaltına alınan 1 kişi ise adli kontrol talebiyle serbest bırakıldı.

Sabah saatlerinde yapılan operasyonda 10 kişi gözaltına alınmıştı.

Beşiktaş ile Konyaspor arasında oynanan Süper Kupa finalinde ‘Nuriye Semih yaşasın’ yazılı pankartı açtıkları iddiasıyla Beşiktaş'ın Beleştepe taraftar grubundan 17 taraftar hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı.

Samsun Başsavcılığının açıklamasında tutuklu akademisyen Nuriye Gülmen ve eğitimci Semih Özakça, ‘DHKP-C militanı’ ilan edilmişti. Başsavcılık, yaptığı açıklamada, “Tribünlerde yasa dışı DHKP-C silahlı terör örgütü ve bu örgüt militanlarının pankartını açtıkları tespit edilen 17 kişi hakkında ‘terör örgütünün propagandasını yapmak’ suçundan tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkartılmıştır.” ifadeleri yer almıştı.


Okunma : 2084

Etiketler : Nuriye Gülmen, eğitimci Semih Özakça, beşiktaş, konya,



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA