Yenişehir Belediyesi çalışanlarından ’Mavi Kurdele’ kampanyasına destek


Tarih : 15 Temmuz 2021 Perşembe 10:50

Mersin Yenişehir Belediyesi çalışanları, UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği tarafından başlatılan “Çocuk İstismarı ile Mücadele ve Farkındalık” haftası kapsamında “Çocuklar için Mavi Kurdele Tak” kampanyasına destek verdi.

Mersin Yenişehir Belediyesi çalışanları, çocuk istismarına karşı ses getiren kampanyalar yapan ve bununla ilgili büyük mücadeleler veren UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği’nin çağrısına kayıtsız kalmadı. Yenişehir Belediyesi çalışanları,  her yıl Temmuz ayının ikinci haftasında çocuk istismarına dikkat çekmek için düzenlenen  “Çocuk İstismarı ile Mücadele ve Farkındalık” haftası kapsamında “Çocuklar için Mavi Kurdele Tak”  kampanyasına destek verdi.   Yenişehir Belediye Başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve belediye çalışanları mavi kurdele takarak çocuk istismarına ‘ hayır’  dediler.

 


Okunma : 806

Etiketler : COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, YENİŞEHİR, BELEDİYESİ, BAŞKAN, ÖZYİĞİT, MAVİ KURDELE, UCİM



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA