Kuyucuoğlu, Elektrik Kesintilerini Meclis Gündemine Taşıdı..


Tarih : 25 Kasım 2017 Cumartesi 09:20

CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, Mersin’de sıkça yaşanan elektrik kesintilerinin halkı adeta canından bezdirdiğini belirtti ve hükümete “Mersin halkının bu mağduriyetine bir an önce çözüm bulunmasını istiyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, TBMM Genel Kurulu’nda gündem dışı söz alarak Mersin’de yaşanan elektrik kesintilerini gündeme getirdi.

Mersin'de enerji hizmetlerinin 2013 yılında özelleştiğini ancak hizmet kalitesinin bir türlü artmadığını ifade eden Kuyucuoğlu, “Elektrik kesintileri halkımızı, esnafımızı, sanayicimizi, çiftçimizi artık canından bezdirdi. Halkımız faturasını ödüyor, her geçen gün artan vergilerini de ödüyor ama elektriği kullanamıyor. Elektrik şirketi yetkilileri maalesef yaşanan tüm bu kesintilere ve mağduriyete duyarsız kalıyor.  Elektrik dağıtım şirketi elektrikten para kazanırken Mersin'de neden bu kadar elektrik kesiliyor? Mersin halkının bu mağduriyetine bir an önce çözüm bulunmasını istiyoruz” dedi.


Okunma : 1145

Etiketler : chp, milletvekili, serdal kuyucuoğlu, elektrik kesintisi, tbmm.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA