AKPM DENETİM KOMİSYONU RAPORTÖRLERİ, HDP TBMM GRUBU`NU ZİYARET ETTİ


Tarih : 22 Mart 2022 Salı 17:43

HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Denetim Komisyonu Eş Raportörleri John Howell ve Boriss Cilevis ile TBMM`de görüştü.

HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Denetim Komisyonu Eş Raportörleri John Howell ve Boriss Cilevis ile TBMM`de görüştü.

AKPM Denetim Komisyonu Eş Raportörleri John Howell ve Boriss Cilevis, bugün HDP Grubu`nu TBMM`de ziyaret etti.

Howell ve Cilevis`i, TBMM Grup Yönetim Kurulu Salonu`nda HDP Grup Başkanvekili Beştaş ve HDP Mersin Milletvekili Fatma Kurtulan kabul etti.

Beştaş ve Kurtulan`ın görüşmede, Türkiye`de hukukun üstünlüğü, yargı bağımsızlığı ve insan hakları başlıklarında yaşanan gelişmelere ilişkin partinin görüşlerini raportörler ile paylaştığı belirtildi. Beştaş`ın, ayrıca AKP ve MHP`nin seçim mevzuatında değişiklik yapılmasına ilişkin kanun teklifiyle ilgili görüşlerini aktardığı da kaydedildi.

 


Okunma : 520

Etiketler :



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA