ŞİLİLİ MÜZİK GRUBU İNTİ-İLLİMANİ TÜRKİYE TURNESİNE ÇIKIYOR


Tarih : 23 Mayıs 2022 Pazartesi 14:49

Şilili müzik grubu İnti-İllimani, Türkiye turnesine çıkıyor. Grup; 24 Haziran`da İstanbul`da, 25 Haziran`da İzmir`de, 26 Haziran`da ise Ankara`da konser verecek.

Şilili müzik grubu İnti-İllimani, Türkiye turnesine çıkıyor. Grup; 24 Haziran`da İstanbul`da, 25 Haziran`da İzmir`de, 26 Haziran`da ise Ankara`da konser verecek.

Şilili müzik grubu İnti-İllimani Historico, Türkiye turnesine çıkıyor. Grup ilk olarak 24 Haziran`da İstanbul Küçük Çiftlik Park`ta Moğollar, Ozan Çoban ve Güneş Demir ile birlikte sahneye çıkacak. İstanbul konseri saat 16.00`da başlayacak. Grubun ikinci adresi İzmir olacak. İzmir`de Urla Sahne Humans Open Air Arena`da saat 19.30`da sahne alacak gruba Moğollar eşlik edecek.

Grup turnenin kapanışını Başkent ile yapacak. 26 Haziran`da ODTÜ Vişnelik Tesisleri`nde saat 17.00`de İnti-İllimani Historico ile birlikte Yeni Türki, Ozan Çoban ve Güneş Demir de sahne alacak.

1967 yılında kurulan “İnti-İllimani Historico”, şarkılarında yoksul halkların, emekçilerin duygularını yansıtmayı hedefleyen ve dünyada protest müziğin temsilcileri arasında sayılan grubun bazı şarkıları Türkçe sözler ile yeniden derlendi ve popüler oldu.

 


Okunma : 605

Etiketler :



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA