Kuyucuoğlu: Ülkem, Kentim ve Partim İçin Çalışmaya Devam Edeceğim


Tarih : 25 Mayıs 2018 Cuma 17:10

Milletvekilliği görevi 24 Haziran itibariyle sona erecek olan CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, “Bundan sonra da ülkem, kentim ve partim için çalışmaya devam edeceğim. Biz Cumhuriyet Halk Partiliyiz sevgimiz, ideallerimiz aynı” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, 1 Kasım 2015’te yapılan seçimlerde milletvekili seçildi ve TBMM’nin 26. Dönem çalışmalarında görev aldı. Kuyucuoğlu, 26. Dönem boyunca 10 kanun teklifi hazırladı, 56 kanun teklifinin imzacıları arasında yer aldı, 4 sözlü, 55 yazılı soru önergesi, 28 araştırma önergesi verdi, genel kurulda 109 kez şahsı ve partisi adına söz aldı.

CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, bir mesaj yayınlayarak partililerine ve Mersinlilere teşekkür etti.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 26. Dönem Milletvekili olma onurunu taşıdığını ve bu sorumluluğu her zaman üzerinde hissederek çalıştığını kaydeden Kuyucuoğlu, “Bu süreçte yanımda olan, bana güvenen ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen tüm partililerime, Mersinli hemşehrilerime ve her çalışmamda yardımcı olan yol arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum. 27. Dönem Milletvekili olacak yoldaşlarımızın da aynı sorumluluk duygusuyla çalışacaklarına eminim.  Her zaman söylediğim gibi bu süreçte ülkemizin ihtiyacı olan birlik, beraberlik, dayanışma ve hoşgörüdür.  Bundan sonra da ülkem, kentim ve partim için çalışmaya devam edeceğim. Biz Cumhuriyet Halk Partiliyiz sevgimiz, ideallerimiz aynı. Ve biliyoruz ki 25 Haziran’da ülkemize bir güneş doğacak” dedi.

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Türkiye’nin normalleşmesi, yeniden parlamenter demokratik sisteme dönmesi için önemli bir şans olduğunu ifade ecen Kuyucuoğlu, “Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce enerjisiyle, her kesimi kucaklayan felsefesiyle, ayrıştırmacı değil birleştirici diliyle Türkiye’nin yeniden normalleşmesi, parlamenter demokratik sistemin yeniden tesis edilmesi ve demokrasimizin daha da güçlenmesi için bir umut oldu. Bizler de var gücümüzle Cumhurbaşkanı adayımızın kazanması ve partimizin iktidarı için her türlü çabayı sarf edecekve Türkiye’de demokrasiyi yeniden inşa edeceğiz” diye konuştu.


Okunma : 1430

Etiketler : chp, serdal kuyucuoğlu



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA