İYİ PARTİ SÖZCÜSÜ ZORLU: “30 MART GÜNÜ PARTİMİZE YAPILAN MENFUR SALDIRININ GERÇEK SORUMLULARI SERBEST DOLAŞIRKEN MEYDANA GELEN BU OLAY DİKKATLE İRDELENMELİDİR”


Tarih : 6 Nisan 2023 Perşembe 15:50

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, CHP İstanbul İl Başkanlığı önünde havaya ateş açılmasının ardından, Twitter hesabından; “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu`nu arayarak bir görüşme gerçekleştirmişlerdir. 30 Mart günü Partimize yapılan menfur saldırının gerçek sorumluları serbest dolaşırken meydana gelen bu olay dikkatle irdelenmelidir” açıklamasını yaptı.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, CHP İstanbul İl Başkanlığı önünde havaya ateş açılmasının ardından, Twitter hesabından; “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu arayarak bir görüşme gerçekleştirmişlerdir. 30 Mart günü Partimize yapılan menfur saldırının gerçek sorumluları serbest dolaşırken meydana gelen bu olay dikkatle irdelenmelidir” açıklamasını yaptı.

İYİ Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Başdanışmanı Kürşad Zorlu, bugün CHP İstanbul İl Başkanlığı önünde havaya ateş açılmasıyla ilgili açıklama yaptı. Zorlu, Twitter hesabından şu mesajı paylaştı:

“Bugün Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığına yönelik düzenlendiği düşünülen silahlı saldırı haberinin kamuoyu ile paylaşılmasının ardından Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu arayarak bir görüşme gerçekleştirmişlerdir.

30 Mart günü Partimize yapılan menfur saldırının gerçek sorumluları serbest dolaşırken meydana gelen bu olay dikkatle irdelenmelidir. Ülkemizin huzur ve sükuneti için olayın bir an önce aydınlatılması çağrısında bulunuyoruz. Bu vesileyle tüm CHP camiasına geçmiş olsun diyoruz.”

 

 


Okunma : 625

Etiketler :



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA