CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI GÖKÇE GÖKÇEN, 23 NİSAN`DA; ZÜBEYDE HANIM`IN ANIT MEZARINI ZİYARET ETTİ


Tarih : 23 Nisan 2023 Pazar 16:05

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Atatürk`ün annesi Zübeyde Hanım`ın anıt mezarını ziyaret ederek karanfil bıraktı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Atatürk`ün annesi Zübeyde Hanım`ın anıt mezarını ziyaret ederek karanfil bıraktı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay`ın eşlik ettiği Gökçe Gökçen, kendisiyle aynı anda mezar ziyaretine gelen 2 yaşındaki İlke ve 6 yaşındaki ablası Beril ile de sohbet etti. İki kardeşle birlikte anıt mezara karanfil bırakan Gökçen, daha sonra Zübeyde Hanım Çay Bahçesi`nde oturan vatandaşlarla da bayramlaştı. Vatandaşlar Gökçen`e başarı dileklerini iletti. Gökçen ardından Başkan Tugay ile Karşıyaka Spor Kulübü ve Darüşşafaka arasında Mustafa Kemal Spor Salonu`nda oynanan basketbol maçını izledi. 

 “SÖZ VERDİK”

Gökçen, “103 yıl önce ulusal egemenliğin ilan egemenliğimizin ilan edildiği bugün büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk`ün saygıdeğer annesi Zübeyde Hanımı ziyaret ettim. Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk`ü yetiştiren Zübeyde Hanımı saygı ve minnetle anıyorum. Oğlunun bize gösterdiği yolda 14 Mayıs`ta cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının demokrasi ile taçlandırılacağının sözünü verdik” dedi.


Okunma : 655

Etiketler :



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA