TAKSİM`DE ÇEKTİĞİ VİDEODA "BURADAKİ KADINLARI 100 DOLARA ALABİLİRİZ" DİYEN YABANCI UYRUKLU KİŞİ HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI


Tarih : 12 Mayıs 2023 Cuma 11:43

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, geçen günlerde İstiklal Caddesi`nde çekip sosyal medya hesabında paylaştığı bir videoda “Buradaki kadınları 100 dolara alabiliriz” diyen Lübnan uyruklu kişi hakkında soruşturma başlatıldığını ve gözaltına alınması talimatı verildiğini duyurdu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamaya göre, geçtiğimiz günlerde İstiklal Caddesi`nde çekip sosyal medya hesabında paylaştığı bir videoda “buradaki kadınları 100 dolara alabiliriz” ifadelerini kullanan Lübnan uyruklu kişi hakkında soruşturma başlatıldı ve gözaltı talimatı verildi.

Taksim İstiklal Caddesi`nde yürürken çektiği ve Tiktok isimli sosyal medya platformundan paylaştığı videoda “Buradaki bütün kadınları 100 dolara alabiliriz” ifadelerini kullanan Bob Harkal isimli Lübnan uyruklu kişi hakkında, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından “halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama” suçu kapsamında resen soruşturma başlatıldı.

Savcılığın yaptığı açıklamada, şüphelinin yakalanması için gözaltı talimatı da verildiği belirtildi.


Okunma : 500

Etiketler :



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA