KILIÇDAROĞLU`NUN PROGRAMINA TERLİKLE GELEN 4 ÇOCUK ANNESİ ÖZBEY: "BENİ GEÇ, ÇOCUKLARIMIN AYAKLARI İYİ OLSA DA OKULA GİTSE. BEN KENDİ AYAKKABIMI ALMIYORUM"


Tarih : 27 Mayıs 2023 Cumartesi 16:31

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu`nun katıldığı programda hemen yanında oturan ve ayakkabısı olmadığı için terlik giyen dört çocuk annesi Aliye Özbey, “Ben hayatımda daha hiç (ayakkabı) almadım. Alacak durumda değilim. Beni geç de çocuklarımın ayakları iyi olsa da okula gitse, ben kendi ayakkabımı almıyorum… Kış aylarında kara bir marka giyiyorum, ayakkabım kara lastik, eski tip” dedi.

Haber: TAMER ARDA ERŞİN- Kamera: FATİH NAZIM EFE

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu`nun katıldığı programda hemen yanında oturan ve ayakkabısı olmadığı için terlik giyen dört çocuk annesi Aliye Özbey, “Ben hayatımda daha hiç (ayakkabı) almadım. Alacak durumda değilim. Beni geç de çocuklarımın ayakları iyi olsa da okula gitse, ben kendi ayakkabımı almıyorum… Kış aylarında kara bir marka giyiyorum, ayakkabım kara lastik, eski tip” dedi.

Kılıçdaroğlu bugün; CHP Kadın Kolları Başkanlığı`nın Ankara Çankaya`daki Çağdaş Sanatlar Merkezi`nde düzenlediği Aile Destekleri Sigortası Buluşmasına katıldı. Kadınlar sorunlarını Kılıçdaroğlu`na anlattı. Programda Kılıçdaroğlu`nun yanında oturan 52 yaşındaki 4 çocuk annesi Aliye Özbey`in ayakkabı yerine terlik giymesi dikkat çekti. Özbey, kürsüye çıkarak sıkıntılarını Kılıçdaroğlu`na ve tüm kadınlara anlattı.

Özbey, ANKA Haber Ajansı`na yaptığı açıklamada, “Devamlı terlik giyiyorum, kara marka bir ayakkabı giyiyorum. Ben hayatımda daha hiç almadım. Alacak durumda değilim. Beni geç de çocuklarımın ayakları iyi olsa da okula gitse, ben kendi ayakkabımı almıyorum. Öğrencim var. Öğrenci kitap istiyor. Öğrenci her şey istiyor… Kış aylarında kara bir marka giyiyorum, ayakkabım kara lastik, eski tip. Keşke bugün giyseydim, buraya gelseydim” diye konuştu.

Özbey, kızlarından birinin KPSS sınavında iyi puan almasına rağmen atamasının yapılmadığını ve 3 kızının da okumaya devam ettiğini dile getirerek, “Evim yok, kiradayım. Maluliyet aylığı yetmiyor. 5 bin lira civarı. Zor durumdayız. Şah damarımdan ameliyatlıyım. Boğazımda kist var. Ayağımda kireçlenme var, ameliyat olamıyorum” dedi.

Özbey, “Kaymakam, millet, kapı, komşu… Yardım ile geçiniyorum. Yardım kolisi kapıma geliyor, kızlarımın gururuna dokunuyor. Genç kızlar, arkadaşları var. Devletin, milletin yardımı ile geçiniyorum” sözleriyle yaşadıklarını özetledi.

 


Okunma : 825

Etiketler :



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA