METEOROLOJİ UYARDI: “DOĞU ANADOLU`NUN KUZEY KESİMLERİ İLE DOĞU KARADENİZ`İN İÇ KESİMLERİNDE YEREL KUVVETLİ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞLAR BEKLENİYOR”


Tarih : 23 Haziran 2023 Cuma 12:10

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Anadolu`nun Kuzey kesimleri ile Doğu Karadeniz`in iç kesimlerinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlar beklendiğini bildirerek yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Anadolu`nun Kuzey kesimleri ile Doğu Karadeniz`in iç kesimlerinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlar beklendiğini bildirerek yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

Meteoroloji, Doğu Anadolu`nun Kuzey kesimleri ile Doğu Karadeniz`in iç kesimlerinde  bugün 12.00`dan 23.59`a kadar yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlar beklendiğini bildirerek yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı. Meteoroloji`den konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

“Bugün öğle saatlerinden itibaren Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Erzincan ve Artvin çevreleri, Gümüşhane`nin kuzeyi ile Trabzon`un ve Rize`nin iç kesimlerinde yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”


Okunma : 894

Etiketler :



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA