TARSUS BELEDİYESİ EKİPLERİ, YOĞUN YAĞIŞ SONRASI OLUMSUZLARI GİDERİYOR


Tarih : 28 Kasım 2023 Salı 14:55

Tarsus Belediyesi ekipleri, ilçede etkili olan aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen taşkın ve su baskını sonrası yaşanan olumsuzlukları gidermek üzere çalışmalarına devam ediyor.

Tarsus Belediyesi ekipleri, ilçede etkili olan aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen taşkın ve su baskını sonrası yaşanan olumsuzlukları gidermek üzere çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda Killik Mevki, Dedeler, Çavuşlu, Kırıt ve Çakırlı Mahalleleri`nde bozulan yolların bakımı yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ihtiyaç duyulan noktalarda anlık müdahalelerde bulundu.

“HER KOŞULDA HALKIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan yapılan çalışmalarla ilgili olarak, “Şiddetli yağış sonrası ekiplerimiz anlık müdahale gerçekleştirerek mahallelerimizde devrilen ağaçları kaldırdı, yolda yaşanan kaymalar ve bozulmalar düzeltildi. Her koşulda halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 


Okunma : 619

Etiketler :



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA