CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL: ’’10 BİN LİRA İLE GEÇİM OLUYOR MU?’’


Tarih : 7 Mart 2024 Perşembe 14:08

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kütahya sokaklarında vatandaşlarla sohbet etti. Karşılaştığı bir emeklinin maaşını soran Özel , ``10 bin`` cevabını alınca,

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kütahya sokaklarında vatandaşlarla sohbet etti. Karşılaştığı bir emeklinin maaşını soran Özel `10 bin` cevabını alınca, "10 bin lira ile geçim oluyor mu?" dye sordu.

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kütahya`da seçim çalışmalarına devam etti. Kütahya sokaklarında vatandaşlarla sohbet eden Özel, fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmadı.

Yolda karşılaştığı taksicilerle ve emeklilerle sohbet eden CHP liderine, mazot fiyatlarından dert yanan taksici, müşterilerinin azaldığını, oturduğu evin kendisinin olduğunu belirten bir emekli ise 10 bin lira emekli maaşı ile ancak geçinebildiğini söyledi. 20 yıl önce en düşük emekli maaşı ile 24 kg kıyma alıbildiğini hatırlatan Özel, bugün ise 6 kg kıyma alınabildiğini belirtti. Maaşları düzeltecekleri vaadinde bulunan Özel, yanından ayrılırken yaşlı emeklinin elini öptü. 

CHP Gençlik Kolları üyeleri ile de sohbet eden Özel, gençlere "olacak, daha iyi olacak" dedi.


Okunma : 336

Etiketler : özgür özel, chp, emeklİ, geçim, enflasyon, pazar, alışveriş



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA