Ekrem İmamoğlu`nun Davası 2 Ekim`e Ertelendi


Tarih : 31 Mayıs 2024 Cuma 14:45

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı yaptığı döneminde, şartları oluşmayan bir firmaya ihale verdiği iddiasına ilişkin, "ihaleye fesat karıştırma" suçlamasıyla 3 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına Büyükçekmece 10. Asliye Ceza Mahkemesi`nde devam edildi. Duruşmaya, davada İmamoğlu`yla birlikte tutuksuz yargılanan 7 sanığın avukatları ile davaya müdahil İçişleri Bakanlığı`nın avukatı katıldı.

(İSTANBUL)-  İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı İmamoğlu`nun Beylikdüzü Belediye Başkanlığı dönemindeki bir ihaleyle ilgili açılan ve siyasi yasak da talep edilen davanın duruşması bugün görüldü. Duruşma yeni bilirkişi raporu alınması için 2 Ekim`e ertelendi.

Savcı, soruşturma aşamasındaki bilirkişi raporu ve kovuşturma aşamasında alınan bilirkişi raporu arasında uyuşmazlık olduğunu belirterek, yeni bilirkişi raporunun alınmasını istedi.  Hakim, 3 kişilik yeni bilirkişi heyetinden raporun alınmasını kararlaştırarak duruşmayı 2 Ekim tarihine erteledi.

 


Okunma : 595

Etiketler :



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA