Diyarbakır`da kayıp Narin`in amcası gözaltına alındı


Tarih : 31 Ağustos 2024 Cumartesi 12:54

Diyarbakır`da kayıp Narin Güran soruşturması kapsamında amcası ve aynı zamanda Tavşantepe Mahallesi muhtarı S.G. gözaltına alındı.

(DİYARBAKIR) - Diyarbakır`da kayıp Narin Güran soruşturması kapsamında amcası aynı zamanda Tavşantepe Mahallesi muhtarı S.G., gözaltına alındı.

Diyarbakır`ın merkez Bağlar ilçesindeki kırsal Tavşantepe mahallesindeki evinde 21 Ağustos günü Kur`an kursuna gitmek için ayrılan 8 yaşındaki Narin Güran`dan bir daha haber alınmadı.

Narin`in kaybolmasına ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı`nca başlatılan soruşturma kapsamında çok sayıda kişinin ifadesi alında. Bir süre önce gözaltına alıp, dün serbest bırakılan Narin`in ağabeyinin ardından bu sabah saatlerinde amcası aynı zamanda Tavşantepe Mahallesi muhtarı S.G., gözaltına alındı. 

 


Okunma : 415

Etiketler :



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA