Narin Güran cinayeti… 2 şüpheli serbest bırakıldı


Tarih : 17 Eylül 2024 Salı 13:04

Diyarbakır`da Narin Güran`ın öldürülmesini ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan Narin`in akrabaları İ.K. ve Ş.K, sevk edildikleri adliyede savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı. Yenge H.G.`nin sorgusu sürüyor.

Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe mahallesinde 21 Ağustos günü kaybolduktan sonra cansız bedeni 8 Eylül günü Eğertutmaz Deresi`nde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma sürüyor.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı`nca sürdürülen soruşturma kapsamında ``suç delillerini yok etmek" suçundan tutuklanan Narin`in amcası Fuat Güran`ın eşi H.G., cuma günü gözaltına alındı. Narin`in akrabaları olduğu öğrenilen İ.K. ve Ş.K. de pazar günü gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan H.G., İ.K. ve Ş.K. bu sabah saatlerinde adliyeye getirilerek, soruşturmayı yürüten savcılar tarafından ifadeleri alındı.

İ.K. ve Ş.K savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı. Yenge H.G.`nin sorgusu devam ediyor.

Narin Güran`ın öldürülmesine ilişkin soruşturmada daha önce annesi, ağabeyi, amcaları ve yakınlarının da bulunduğu 11 kişi tutuklanmıştı.

 

 


Okunma : 542

Etiketler :



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA