Meteoroloji`den 3 il için yağış uyarısı


Tarih : 15 Ekim 2024 Salı 09:55

Meteoroloji`nin yaptığı son değerlendirmelere göre, bugün Hatay, Bingöl ve Sinop`ta sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

(ANKARA) - Meteoroloji`nin yaptığı son değerlendirmelere göre, bugün Hatay, Bingöl ve Sinop`ta sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü`nün (MGM) verilerine göre, Orta ve Doğu Akdeniz`in Toroslar mevkisi, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu`nun doğusu, Hatay`ın kıyı kesimleri ile Bingöl ve Sinop çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve batı kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Hava sıcaklıkları Ankara`da en yüksek 23, en düşük 9; İstanbul`da en yüksek 22, en düşük 15; İzmir`de en yüksek 28, en düşük 16 derece olacak.


Okunma : 430

Etiketler :



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA