Mansur Yavaş, Bahçeli`nin Öcalan açıklamalarını değerlendirdi


Tarih : 23 Ekim 2024 Çarşamba 15:02

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli`nin terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan ile ilgili açıklamaları için “Hepimiz şaşkınız. Geçmişte söylenenlerle şimdiye bakıldığı zaman tavır değişikliğinin sebebini anlamaya çalışıyoruz. Buna en iyi cevabı toplum verecektir” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli`nin, terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan`a, örgütü lağvetmesi koşuluyla, "Umut hakkı için başvurması ve TBMM`de DEM Parti Grup Toplantısı`nda konuşması" için yaptığı çağrıya ilişkin değerlendirmede bulundu. Tarihi Kentler Birliği toplantısına katılmak üzere Şanlıurfa`da bulunan Yavaş, gazetecilerin soruları üzerine "Hepimiz şaşkınız. Geçmişte söylenenlerle şimdiye bakıldığı zaman tavır değişikliğinin sebebini anlamaya çalışıyoruz. Buna en iyi cevabı herhalde toplum verecektir`` dedi. 

Yavaş, "Son 24 saatte toplumun nabzını tutabildiniz mi" sorusu üzerine de şöyle konuştu:

"Onu tutamadım. Herhalde yarın, birgün grup toplantıları bittikten sonra daha iyi değerlendirilecektir. Biz de o zaman daha iyi nabız ölçme imkanı bulacağız. Çünkü bugün Yeni Şafak gazetesi de Sayın Bahçeli`nin yaptığı açıklamaların tersine bir manşet attı. İlginç şeyler oluyor yukarıda. Göreceğiz hep beraber."


Okunma : 561

Etiketler :



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA