CHP`li Özgür Çelik: "Mahir Polat`ın hayatını tehlikeye atmak, hukuksuzluğu derinleştirir ve telafisi imkansız sonuçlar doğurur. Derhal serbest bırakılmalı"


Tarih : 8 Nisan 2025 Salı 23:24

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı tutuklu Mahir Polat`ı cezaevinde ziyaret eden CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, "İstanbul`da tarihsel mirasımızı göz bebeği gibi koruyan İBB Genel Sekreter Yardımcımız ve İBB Miras Kurucusu Mahir Polat`ı Silivri`de ziyaret ettim. Gelen desteklere çok teşekkür ediyor. Hukuksuzca tutuklanan herkese cezaevi zor ama kalp damar tıkanıklığı, hipertansiyon, tiroid kanseri takibi gibi hastalıkları olan Mahir Polat için çok daha zor. Mahir Polat`ın hayatını tehlikeye atmak, hukuksuzluğu derinleştirir ve telafisi imkansız sonuçlar doğurur. Derhal serbest bırakılmalı" ifadelerini kullandı.

(İSTANBUL)- İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı tutuklu Mahir Polat`ı cezaevinde ziyaret eden CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, "İstanbul`da tarihsel mirasımızı göz bebeği gibi koruyan İBB Genel Sekreter Yardımcımız ve İBB Miras Kurucusu Mahir Polat`ı Silivri`de ziyaret ettim. Gelen desteklere çok teşekkür ediyor. Hukuksuzca tutuklanan herkese cezaevi zor ama kalp damar tıkanıklığı, hipertansiyon, tiroid kanseri takibi gibi hastalıkları olan Mahir Polat için çok daha zor. Mahir Polat`ın hayatını tehlikeye atmak, hukuksuzluğu derinleştirir ve telafisi imkansız sonuçlar doğurur. Derhal serbest bırakılmalı" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı tutuklu Mahir Polat`ı cezaevinde ziyaret eden CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Polat`ın yaşadığı sağlık sorunlarının altını çizerek serbest bırakılması gerektiğini belirtti. Çelik, X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul`da tarihsel mirasımızı göz bebeği gibi koruyan İBB Genel Sekreter Yardımcımız ve İBB Miras Kurucusu Mahir Polat`ı Silivri`de ziyaret ettim. Gelen desteklere çok teşekkür ediyor. Hukuksuzca tutuklanan herkese cezaevi zor ama kalp damar tıkanıklığı, hipertansiyon, tiroid kanseri takibi gibi hastalıkları olan Mahir Polat için çok daha zor. Mahir Polat`ın hayatını tehlikeye atmak, hukuksuzluğu derinleştirir ve telafisi imkansız sonuçlar doğurur. Derhal serbest bırakılmalı."


Okunma : 330

Etiketler :



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA