CHP`nin Silivri Mitingi... Üsküdar Belediye Başkanı Dedetaş, "Ekrem İmamoğlu`nun bir an önce çıkmasını, özgürlüğüne kavuşmasını istiyoruz"


Tarih : 14 Mayıs 2025 Çarşamba 21:54

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, "Kendini milletine emanet etti. Milletimiz de her çarşamba bu emanete sahip çıkıyor. Bu sebeple buradayız. Bir an önce çıkmasını, özgürlüğüne kavuşmasını istiyoruz." dedi.

(İSTANBUL) - Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, "Kendini milletine emanet etti. Milletimiz de her çarşamba bu emanete sahip çıkıyor. Bu sebeple buradayız. Bir an önce çıkmasını, özgürlüğüne kavuşmasını istiyoruz." dedi.

CHP, Silivri`de "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitingi düzenliyor. Mitingde ANKA Haber Ajansı`na konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, şunları söyledi:

"Bu şekilde Silivri`de olmak istemezdik tabii ki. Başkanımıza çok yakın bir yerdeyiz ama görüşemiyoruz. Özellikle belediye başkanlarına görüş engeli de getirildi o yüzden kendisiyle görüşmekte de zorlanıyoruz. Duygusal bir an bizim için ama tabii ki milletin iradesi başkanımızın söylediği gibi. Kendini milletine emanet etti. Milletimiz de her çarşamba bu emanete sahip çıkıyor. Bu sebeple buradayız. Bir an önce çıkmasını, özgürlüğüne kavuşmasını istiyoruz."


Okunma : 322

Etiketler :



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA