Başkan Güzel 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı..


Tarih : 18 Mayıs 2017 Perşembe 22:52

CHP Mersin Gençlik Kolları İl Başkanı İ.Ethem Güzel, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

CHP Mersin Gençlik Kolları İl Başkanı İ.Ethem Güzel, Yönetim Kurulu adına 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan İ.Ethem Güzel yayınladığı Mesajda : 19 Mayıs 1919'da Samsundan doğan güneş Türkiye'ye aydınlığı getirdi. Bizler bu aydınlıkta yaşamaya devam edebilmek için mücadele etmeye ant içtik. Atatürk’ün ,'Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk ,onu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz’ dediği  genç nesillerimizin, gelecek kaygısı yaşamadan, iyi bir eğitimle yetişmesi gerekiyor. Başta Türk Gençliği olmak üzere, bütün dünya gençliğinin, 19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimizle kutluyor ,Ulu önderimiz, Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere armağan ettiği bu özel günde,öncelikle; Atatürk ve silah arkadaşları olmak  üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve şükranla anıyorum” dedi.


Okunma : 1400

Etiketler : chp, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, ethem güzel, cumhuriyet.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA