Cafer Öktem Tarsus Belediye Başkanı Siyasi Danışmanı Olarak Göreve Başladı


Tarih : 15 Haziran 2020 Pazartesi 22:23

Mersin ve Tarsus siyasetinin sevilen isimlerinden biri olan Cafer Öktem, Tarsus Belediyesinde Siyasi Danışman olarak göreve başladı.

Mersin ve Tarsus siyasetinin sevilen isimlerinden biri olan Cafer Öktem, Tarsus Belediyesinde Siyasi Danışman olarak göreve başladı.

Geçen dönem CHP Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı'nın bir süre siyasi danışmanlığı görevinde de bulunan Cafer Öktem' in Tarsus Belediyesinde göreve başlaması özelliklede demokratik kitle örgütleri arasında memnuniyetle karşılandı.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Alınan bilgiler arasında Cafer Öktem'in Tarsus Belediyesinden maaş almadan gönüllü görev yapacağı yer aldı. Cafer Öktem, yer istemiyor, makam koltuk istemiyor, " Ben tahta bir sandalyede de görev yaparım. Benim işim halkın arasında, sokakta" diyor. Ne güzel. Sadece Tarsus'ta değil bütün Belediyelerimiz'de böyle fedakar ve gönüllü görev yapacak danışmanlara ihtiyaç var.

Cumhuriyet Halk Partisinin Her kademesinde görev yapan Cafer Öktem'e yeni görevinde başarılar dileriz.


Okunma : 4234

Etiketler : CHP, TARSUS BELEDİYESİ, DR.HALUK BOZDOĞAN



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA