Şampiyonluğu 100 Traktörlü Konvoyla Kutladılar


Tarih : 20 Ağustos 2020 Perşembe 08:38

63 yıllık, köklü bir geçmişe sahip Erdemli Belediyespor’un Bal Ligi’nde yükselmesini, çiftçiler ve vatandaşlar traktörlü konvoyla kutladı.

63 yıllık, köklü bir geçmişe sahip Erdemli Belediyespor’un Bal Ligi'nde yükselmesini, çiftçiler ve vatandaşlar traktörlü konvoyla kutladı. Koronavirüs tedbirlerine uygun bir şekilde düzenlenen kortejde,  çiftçiler traktörleriyle Erdemli sokaklarını turladı.

Bal Liginde Bölgesel Amatör Lige yükselmesi ile bir üst tura geçen Erdemli Belediyespor oyuncuları, çiftçilerin traktörlü konvoyu ile coşkuyla karşılandı. 100 traktörün katıldığı konvoy, ilçe turunun ardından sporcularla bir araya geldi.

Başkan Tollu, "Hedef 3. Lig"

Erdemli Belediyespor'un hedefinin 3. lig olduğunu ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Erdemli Belediye Spor, başarılı bir sezon geçirdi ve Bal Ligine çıktı. Biz öncelikle yöneticilerimiz olmak üzere, hocalarımızı ve sporcularımızı tebrik ediyoruz. Bu sene amacımız inşallah,  Erdemli Belediyespor’u 3. Lige taşımak olacak. Bunu mutlaka başaracağız. Bu kentin tarihinde bir çok ilklere imza attık, inşallah futbol anlamında da Erdemli Belediyespor’u 3. Lige taşıyıp Erdemlimize o ilki, o güzelliği yaşatacağız” diye konuştu.


Okunma : 1707

Etiketler : ŞAMPİYONLUĞU, 100 TRAKTÖRLÜ, KONVOYLA, KUTLADILAR, MÜKERREM TOLLU, BAŞKAN, ERDEMLİ, BELEDİYESİ, ADEM ASLAN



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA