Belediye Kendi Plentinde Üretiyor, Vatandaşın Ayağına Seriyor


Tarih : 23 Eylül 2020 Çarşamba 21:34

Erdemli Belediyesi kendi plentinde asfaltını üretiyor, vatandaşın ayağına seriyor. Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sıfır rakımından bin beş yüz rakımına kadar beş farklı noktada aynı anda çalışma yürütüyor.

Erdemli Belediyesi tarafından 71 mahallede aralıksız süren hizmet maratonu hız kesmeden devam ediyor. Hiçbir ayrım gözetmeden,eşit bir şekilde vatandaşlara hizmet eden Erdemli Belediyesi, yürüttüğü çalışmaları ise kendi imkânları ile sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerinin bu kez çalışma adresi ise Kızkalesi Mahallesiydi. Ekipler, kendi tesislerinde ürettiği asfaltı vatandaşların ayağına seriyor.

“Üreten Belediye, Erdemli Belediyesi”

İki yüzün üzerinde araç filosu ile beş farklı noktada aynı anda çalışma yapma kabiliyeti olan Erdemli Belediyesi ekipleri, asfalt ihtiyacının büyük bir oranını kendi imkânları ile karşılıyor. Erdemli Belediyesi’nin, her alanda üretim politikası ile hareket ettiğini vurgulayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “ 2014 yılında çıkan Büyükşehir Yasası ile nüfusumuzdaki artışa ve coğrafyamızdaki genişlemeye rağmen her mahallemize hizmet götürdük. Bunda hiç şüphesiz ki mesai mefhumu gözetmeden, gece gündüz demeden, 7/24 esası ile çalışan yol arkadaşlarımızın emeği büyüktür. Belediyecilik ekip işidir, bu yüzden Erdemli’nin her noktasında nasırlı ellerinin izi bulunan çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İlçeyi modern bir şehir haline kavuşturmak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 


Okunma : 1877

Etiketler : ÜRETEN BELEDİYE, COVID-19, ERDEMLİ BELEDİYESİ, BAŞKAN, MÜKERREM TOLLU, PANDEMİ



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA