Koçak’tan Cumhuriyet Bayramı kutlaması


Tarih : 27 Ekim 2020 Salı 21:48

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Tarsus TSO Başkanı Koçak, yayınladığı mesajında, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk Ulusuna armağan ettiği Cumhuriyet’in 97’nci yıl dönümünü kutlamanın gururu içinde olduklarını belirtti. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, 1'inci Dünya Savaşı’nın ardından 7 düvelin işgal ettiği ülkeyi düşmandan kurtarmak için inanılmaz bir mücadele başlatarak imkânsız denileni yaptığına ve küllerinden bağımsız bir vatan kurduğuna dikkat çeken Koçak, ‘’Cumhuriyet, milletimizin tarihindeki en önemli gurur tablolarından biridir.

Cumhuriyet, işgalin, yokluğun, yıkılmışlığın ardından yok olmak üzereyken yüce milletimizin köklerinden aldığı güç ve inançla yeniden filizlenmesinin, serpilip ulu bir çınar olmasının başlangıcı olmuştur. Ulu Önder Atatürk’ün "En Büyük Eserim" dediği Cumhuriyet'i korumak ve ilelebet yaşatmak bizlerin tek görevi olmalıdır. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi Cumhuriyet’in ilelebet payidar kalacağına bütün kalbimizle inanıyoruz. Bu vesile ile bizlere Cumhuriyeti armağan eden, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ile bu uğurda canlarını hiçe sayan şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Cumhuriyetimizin 97. yılı kutlu olsun."ifadelerini kullandı.


Okunma : 1666

Etiketler : COVID-19, KOÇAK’TAN, CUMHURİYET, BAYRAMI, KUTLAMASI, KORONAVİRÜS, TARSUS, TİCARET VE SANAYİ, ODASI, PANDEMİ



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA