19 Eylül 2024 Perşembe

16:28   TOROSLAR’ıN PARKLARıNDA SONBAHAR HAZıRLıĞı   16:12   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER GAZILER GÜNÜ PROGRAMıNA KATıLDı   16:06   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ: "GAZILERIN HAKKıNı NE YAPSAK ÖDEYEMEYIZ"   15:59   MEZITLI`DE AVRUPA HAREKETLILIK HAFTASı ETKINLIKLERI DEVAM EDIYOR    15:50   CHP, `TASARRUF TEDBIRLERI PAKETI`NIN IPTALI ISTEMIYLE AYM`YE DAVA AÇTı   14:57   ÖZGÜR ÖZEL`DEN 19 EYLÜL GAZILER GÜNÜ MESAJı   14:32   CHP MEZITLI İLÇE BAŞKANı ULAŞ YıLMAZ’DAN GAZILER GÜNÜ MESAJı   14:13   DİSK`IN "GEÇINEMIYORUZ" EYLEMI ÇAĞRıSıNA VATANDAŞTAN DESTEK   12:44   “GAZETECILIĞIN DÖNÜŞÜMÜ VE ARAYıŞLAR” BAŞLıKLı MEDYA KONFERANSı, ANKARA`DA YARıN YAPıLACAK   12:13   EMO: "BUGÜN ÇAĞRı CIHAZLARı ÜZERINDEN YAPıLAN BIR SALDıRıNıN, YARıN CEP TELEFONLARı ILE YAPıLMAYACAĞıNA DAIR BIR GARANTI YOKTUR"   12:12   NERMIN YıLDıRıM KARA: "OKULLARDAKI HIJYEN EKSIKLIĞI HEM SAĞLıK RISKINE YOL AÇıYOR HEM DE EĞITIMI AKSATıYOR"   12:10   GÖKHAN GÜNAYDıN, BAKAN TEKIN`E TAŞıMALı EĞITIMIN KALDıRıLMASıNı SORDU: “BU DEĞIŞIKLIK KıZ ÇOCUKLARıNıN OKULU TERK ETME VE ERKEN YAŞTA EVLILIĞE ZORLANMA EĞILIMINI DAHA DA GÜÇLENDIRMEYECEK MI?”   12:03   HATAY`DA BETON SANTRALLERINE TEPKILER SÜRÜYOR... NILGÜN KARASU: ŞEHIR PARSEL PARSEL MADENCILIĞE BıRAKıLDı VE TAŞ OCAKLARı BÖLGEMIZIN IKINCI DEPREM FELAKETI OLDU   11:54   GAMZE AKKUŞ İLGEZDI: “SIMIT 15 LIRA. VATANDAŞ NASıL GEÇINECEK?”   11:37   GÖKAN ZEYBEK`TEN ARNAVUTKÖY`DEKI IMAR PLANı DEĞIŞIKLIKLERINE TEPKI: "PLANLAR IPTAL EDILMELI, ÇEVRE, ŞEHIRCILIK VE İKLIM DEĞIŞIKLIĞI BAKANı ELINI İSTANBUL`UN YEŞILINDEN VE DOĞASıNDAN ÇEKMELIDIR"   11:19   YAŞLıLıK MAAŞıYLA EV KIRASıNı ÖDEYEMEYEN VATANDAŞ: "BENI SOKAĞA ATARSALAR BEN NE YAPACAĞıM HASTA HALIMLE"   11:13   CHP`LI HASAN ÖZTÜRKMEN: KıZıLAY`ıN VERDIĞI ALTıN MADALYADA ALTıN ORANı SıFıR ÇıKTı   10:56   SELÇUK`TA TOKİ KONUTLARıNDA RANT IDDIASı… CHP`LI ONBAŞıOĞLU: SELÇUK, TOKİ ELIYLE RANT MERKEZI HALINE GETIRILMEYE ÇALıŞıLıYOR   10:45   TARSUS BELEDIYESI, YOL YAPıM VE ASFALTLAMA ÇALıŞMALARıNA HıZ VERDI   10:43   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT: "AMACıMıZ KALITELI VE KALıCı HIZMETI VATANDAŞLARıMıZLA BULUŞTURMAK"  
 
     
   

Başkan Mustafa Turgut, Sarıaydın sakinleriyle buluştu..


Sarıaydın Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Hizmetlerimizi halkımızın talepleri doğrultusunda gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde her sorunun üstesinden geleceğiz” dedi.

 

Tarih : 4 Ağustos 2017 Cuma 13:49   Okunma : 1521

Silifke Belediyesi’nin sorumluluğunda olup, yapılması gereken yolları ve eksiklikleri yerinde inceleyen Başkan Mustafa Turgut, belediye tarafından yapılmış çalışmalarla ilgili vatandaşları bilgilendirdi.

Sarıaydın Mahallesi’nde Muhtar Abdulmuttalip Gündüz ve mahalleli tarafından karşılanan Turgut, mahallede yapılması planlanan hizmetler hakkında vatandaşlarla sohbet etti. Yerel yönetim anlayışının temelinde belediye ve vatandaş arasındaki mesafeyi olabildiğince kısaltmak olduğunu vurgulayan Başkan Turgut, "Uzak yakın farketmez. Silifke Belediyesi olarak 88 mahallemizin hepsine plan ve program dâhilinde hizmet götürüyoruz. Kent merkezimiz başta olmak üzere birçok farklı mahallelerde çalışmalar yürütüyoruz.

Bir Mahallemizde vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda asfaltlama çalışması yapılırkenbaşka bir mahallemizde yine vatandaşlarımızın talebi olan parkları, sosyal yaşam alanlarını ve parke yol çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Silifke Belediyesi olarak merkezde ve kırsalda 2014 ile 2017 yılları arasında 446 bin 493 m2 sıcak ve soğuk olmak üzere asfalt yol çalışması yaptık. Bunun yanında 693 km stabilize yol yapımı gerçekleştirdik.

Özellikle kırsal mahallelerimize ağırlık vererek yollarını yeniden düzenleyip, kaliteli ve kesintisiz bir ulaşım ağı kurmaya çalışıyoruz. Çalışma yaptığımız her noktada incelemelerimizi sürdürüyoruz. Buralarda yaşayan vatandaşlarımızın taleplerini ve sıkıntılarını dinliyoruz. Mahalle mahalle planlı ve titiz bir çalışma sürdürüyoruz. Her mahallemizin aciliyet duyduğu eksiklikleri bir bir tamamlamaya ve sırasıyla bu eksiklikleri gidermeye devam edeceğiz.Sarıaydın Mahallemizde bizim için ayrı bir öneme sahip. Plan ve program içerisinde mahallemizin yollarını yapacağız” dedi.

MUHTAR GÜNDÜZ’DEN BAŞKAN TURGUT’A TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Mustafa Turgut’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarıaydın Mahallesi Muhtarı Abdulmuttalip Gündüz, “Başkanımıza ve beraberindeki hizmet ekibine teşekkür ediyoruz. Mahallemize plan ve program dâhilinde birçok hizmetler yapıldı. Bu hizmetlerin devamını ve acil ihtiyaç duyduğumuz yollarımızın yapılmasını da istiyoruz. Başkanımız gerçekten mahalle mahalle tespit ettiği eksiklikleri bir bir yapmaya gayret gösteriyor. İmkânları ölçüsünde her mahallemizin taleplerini ve aciliyet duyulan ihtiyaçlarını çözüme kavuşturuyor. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  silifke belediyesi, mustafa turgut, chp, bünyamin uçar.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA