24 Eylül 2024 Salı

16:10   BIRLEŞIK KAMU-İŞ KONFEDERASYONU: "AÇLıK SıNıRı 21 BIN LIRAYA, YOKSULLUK SıNıRı 65 BIN 873 LIRAYA ÇıKTı"   15:57   CHP, İMAMOĞLU`NUN DAVASı IÇIN IHTIMALLERI DEĞERLENDIRECEK   15:10   HKG DAVASı`NDA KARAR ÇıKTı   14:10   SINAN ATEŞ DAVASıNDA YENI BILIRKIŞI RAPORU AÇıKLANDı   14:05   KÖY OKULLARı MEZUNLARı, TAŞıMALı EĞITIM SISTEMINE TEPKI GÖSTERDI...   14:01   ÖZGÜR ÖZEL, TOMRIS GIRITLIOĞLU IÇIN BAŞSAĞLıĞı MESAJı YAYıNLADı   13:50   AKDENIZ BARıŞ VE KÜLTÜR FESTIVALI TÜM RENKLERI BULUŞTURDU   13:23   SENARIST VE YAPıMCı TOMRIS GIRITLIOĞLU HAYATıNı KAYBETTI   12:39   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT: "SILIFKE OLARAK BIRLIK VE BERABERLIĞIMIZI KORUMALıYıZ"   12:32   ADALET BAKANı TUNÇ`TAN "NARIN GÜRAN" AÇıKLAMASı...   12:06   ENES GÜRAN`ıN KOLUNDAKI DIŞ IZLERIN KIME AIT OLDUĞU BELLI DEĞIL   11:51   YENIŞEHIR BELEDIYESI GÜZELLIK MERKEZLERINI DENETLEDI   11:34   38`INCI `ULUSLARARASı MERSIN BRIÇ FESTIVALI` SONA ERDI   11:27   POLIS MEMURU ŞEYDA YıLMAZ`ı ŞEHIT EDEN ŞÜPHELININ SILAHLı GÖRÜNTÜLERI ORTAYA ÇıKTı   11:02   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: KIM BAŞKAN OLURSA OLSUN AMERIKA ILE ÜST DÜZEYLI DIYALOĞUMUZ DEĞIŞMEYECEK   11:01   CHP, İMAMOĞLU`NUN DAVASı IÇIN YARıN İSTANBUL`DA TOPLANıYOR   10:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN `YAŞAMı SAHIPLEN DESTEK BÜYÜKŞEHIR`DEN KAMPANYASı DEVAM EDIYOR   10:29   ÖZGÜR KARABAT: “VE BU DA OLDU. AKP EKONOMIK KRIZ IÇIN AÇıK AÇıK HALKı SUÇLAMAYA BAŞLADı”   10:25   KAYıHAN PALA`DAN SAĞLıK BAKANı MEMIŞOĞLU`NA: "KADıNLARıN SAĞLıK VERILERI NEDEN BABALARıNA BILDIRILIYOR?"   10:15   ÖZGÜR ÖZEL, ŞEHIT POLIS MEMURU ŞEYDA YıLMAZ IÇIN BAŞSAĞLıĞı MESAJı YAYıNLADı  
 
     
   

Büyükşehir, “Öğrenci Danışmanlık Merkezi”nin Tadilat Çalışmalarını Sürdürüyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi, her yaş kategorisinden öğrenciye rehberlik ve psikolojik destek sağlamak amacıyla “Öğrenci Danışmanlık Merkezi”ni açmak için hazırlıklarını sürdürüyor.Ekipler, merkezin hizmet vereceği binada tadilat işlerini tamamlamak için çalışıyor. Yenişehir İlçesi’nde açılacak olan merkezde aydınlatma, yangın ve kamera sistemi yenilendi. Boya ve rehabilitasyon işlemleri tamamlanan merkeziniç mekan düzenleme çalışmaları ise sürüyor.

 

Tarih : 3 Şubat 2021 Çarşamba 08:24   Okunma : 1369

Mersin Büyükşehir Belediyesi, her yaş kategorisinden öğrenciye rehberlik ve psikolojik destek sağlamak amacıyla kurduğu “Öğrenci Danışmanlık Merkezi”nin tadilat işleri tüm hızıyla devam ediyor. Aydınlatma, yangın ve kamera sistemi yenilenerek, boya ve rehabilitasyon işlemleri tamamlanan merkezin iç mekan düzenleme çalışmaları ise sürüyor.

Öğrenci Danışmanlık Merkezi için her ayrıntı düşünülüyor

Yenişehir İlçesi Güvenevler Mahallesi’nde açılacak olan Öğrenci Danışmanlık Merkezi’nin tadilat işleri Büyükşehir’in Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülüyor. Ekipler, tüm katların aydınlatma, yangın ve kamera sistemini yeniledi. Cam bölümlerle ayrılan alanlara sosyolog ve toplantı odaları eklendi. Odalara ses yalıtımı yapan ekipler, yeni kapı ve pencerelerin kurulumunu gerçekleştirdi, gerekli yerlerin rehabilitasyon işlemini yaptı.

Zemin katta cam bölücüler ile idari oda ve sosyolog odası olmak üzere 2 adet yeni oda oluşturuldu. Boya ve rehabilitasyonişlemleri tamamlanan merkezin iç mekan düzenleme çalışmaları ise sürüyor.

Her yaştan öğrenciye destek sağlanacak

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülecek olan“Öğrenci Danışmanlık Merkezi”nde okul öncesinden üniversite öğrencilerine kadar her yaştan öğrenciye destek sağlanacak.

Öğrenciler, sınav kaygılarından alan ve meslek seçimlerine; dikkatlerini yoğunlaştırmaktan sınav süreci yönetimine kadarbirçok konuda merkeze başvuru yapabilecek.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA