23 Haziran 2024 Pazar

16:15   DIYARBAKıR VE MARDIN ARASıNDA ÇıKAN YANGıNDA ÖLÜ SAYıSı 15`E YÜKSELDI   15:24   AKP SEÇIMI KAYBEDINCE YOL VAADINI UNUTTU...    14:04   GAZETECI CÜNEYT ARCAYÜREK VEFATıNıN DOKUZUNCU YıL DÖNÜMÜNDE MEZARı BAŞıNDA ANıLDı   13:04   DIYARBAKıR-MARDIN ARASıNDAKI YANGıN... MARDIN TABIP ODASı`NıN ÖN RAPORU AÇıKLANDı   12:06   TBMM, BAYRAM TATILININ ARDıNDAN MESAIYE BAŞLıYOR...   10:14   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, SILIFKELI YURTTAŞLARLA BULUŞTU   15:10   KESK`TEN DIYARBAKıR-MARDIN YANGıYLA İLGILI AÇıKLAMA   15:03   CHP KAYSERI İL BAŞKANı FEYZULLAH KESKIN, SAĞDUYU ÇAĞRıSı YAPTı   13:27   BAKAN ŞIMŞEK: "MOTOKURYE FAALIYETLERIYLE BAHŞIŞ GELIRLERININ VERGILENDIRILMESINI KOLAYLAŞTıRıYORUZ"   13:21   GAMZE AKKUŞ İLGEZDI: "HALKı ADETA BIR KıSKACA ALAN AKP IKTIDARı, BESLENME, BARıNMA VE ULAŞıM DıŞıNDA INSANıMıZıN INSANCA BIR YAŞAM SÜRMESINE IZIN VERMIYOR"   13:08   TÜRKIYE GAZETECILER CEMIYETI, DÖRT GAZETECININ HEDEF GÖSTERILMESINI KıNADı   13:06   CHP LIDERI ÖZGÜR ÖZEL: "30 HAZIRAN`DA KOCAELI`DE `GEÇINEMIYORUZ MITINGI` DÜZENLEYECEĞIZ"   12:09   MANISALı KARPUZ ÜRETICISI: "BU IŞTEN PARA KAZANAMıYORUZ"   11:41   KAZDAĞı DOĞAL VE KÜLTÜREL VARLıKLARı KORUMA DERNEĞI`NDEN YANGıN AÇıKLAMASı: "ÇOK ÜZGÜN VE ÖFKELIYIZ"   11:36   İSTANBUL BAROSU, AMASYA GENELGESI`NIN 105. YıL DÖNÜMÜNÜ KUTLADı: BAĞıMSıZLıK MIRASıNıN YıLMAZ TAKIPÇISI OLMAYı SÜRDÜRECEĞIZ   11:20   AYHAN BARUT, KOZAN`DA ÇIFTÇILERIN SORUNLARıNı DINLEDI: "TÜM TARıM ALANLARı NEREDEYSE TAMAMEN KURUDU"   11:20   KıZıLHAÇ`ıN GAZZE OFISINE SALDıRı: EN AZ 22 KIŞI ÖLDÜ   10:55   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`DAN ŞEHIT PIYADE ASTSUBAY ÇAVUŞ MEHMET ALI HOROZ`UN AILESINE BAŞSAĞLıĞı MESAJı   10:37   VANSPOR`DA GERGIN KONGRE   10:27   BILECIK`TE DEFINE ARAYAN KAÇAK AVCıLAR KAZDıKLARı ÇUKURDA ÖLÜ BULUNDU  
 
     
   

Milli Eğitim Şube Müdürü’nden Tepki Çeken Paylaşım..


DENİZLİ’nin merkez Pamukkale İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zekeriya Çamlıbel’in sosyal medya hesabından yaptığı, ’İlk kez ülkemizi geri almak için bu kadar yaklaştık. Bu 90 yıl sonraki ilk dönüm noktamız’ şeklindeki paylaşımı, büyük tepkiye neden oldu.

 

Tarih : 16 Şubat 2017 Perşembe 21:08   Okunma : 3485

DENİZLİ'nin merkez  Pamukkale İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zekeriya  Çamlıbel'in sosyal medya hesabından yaptığı, 'İlk kez ülkemizi geri almak için bu kadar yaklaştık. Bu 90 yıl sonraki ilk dönüm noktamız' şeklindeki paylaşımı, büyük tepkiye neden oldu.

Pamukkale İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zekeriya  Çamlıbel, sosyal paylaşım sitesi  Facebook'taki hesabından yaptığı, 'İlk kez ülkemizi geri almak için bu kadar yaklaştık. Bu 90 yıl sonraki ilk dönüm noktamız' diye başlayan paylaşımı kısa sürede yayılırken, eğitim camiası başta olmak üzere birçok kesimden tepkiler yükseldi.

Eğitim-İş Sendikası  Denizli Şubesi Başkanı Kadem Özbay, konuyla ilgili basın toplantısı düzenledi. Çamlıbel'in sosyal medyada, 'İlk kez ülkemizi geri almak için bu kadar yaklaştık. Bu 90 yıl sonraki ilk dönüm noktamız. ya sandıkları patlatıp Osmanlı'nın torunları olarak masaya yumruğumuzu vurup sahaya ineceğiz ya da bir 90 yıl daha sürünmeye devam edeceğiz. Ne diyordu İmam-ı Şafi Hazretleri, 'Fitne zamanı, düşman oklarını takip edin, o sizi Hakka götürür' şeklinde paylaşımda bulunduğunu belirten Kadem Özbay, "Bu paylaşımı, İl Milli Eğitim Şube Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanı ve bazı okul müdürü ve müdür yardımcıları da beğendi" dedi.

Eğitim- İş  Denizli Şube Özbay, paylaşımı 'rezalet' ve 'Cumhuriyet düşmanlığı' olarak nitelendirirken,  Çamlıbel hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

Denizli Valiliği'ni ve Cumhuriyet Savcılığını göreve davet eden Özbay, şunları söyledi: 

"94 yıldır  Türkiye Cumhuriyeti'nde farklı görüş ve düşünceler bir arada varlığını sürdürmüştür. Bundan sonra da sürdürecektir. Ancak bugünün  Türkiye'sinde birlikte yaşamamıza ve Cumhuriyetimize kastedecek pek çok gerici, bölücü ve ayrıştırıcı söylemle maalesef karşı karşıya kalmaktayız. Mesaj ilk bakışta bir şube müdürü tarafından yalnızca kendi düşüncesini ifade etmek için paylaşılmış gibi görünse de biraz araştırıldığında bu hastalıklı düşüncenin bir grup üzerinde yaygınlaştığı kolayca anlaşılmaktadır. Ne yazık ki sosyal medya üzerinde bu ve benzeri paylaşımlarda adeta bir saadet zinciri oluşmuştur. Korkarız ki yapılmak istenen Cumhuriyet düşmanı bu zihniyeti olağanlaştırmak ve yasalmış izlenimi yaratarak paylaşılmasını arttırmaktır."  Türkiye Cumhuriyeti'ni 'işgal devleti', Cumhuriyet kazanımlarını da 'sömürü' olarak gören bir grubun, Milli Eğitimin önemli kademelerini işgal ettiğini söyleyen Özbay, "Halkı kin ve düşmanlığa adeta iç savaşa sürükleyici bu tür söylemlerin eğitimin içerisindeki kişiler tarafından ortaya atılması da en acısıdır" diye konuştu.
 

Paylaş :
Etiketler :  zekeriya çamlıbel, milli egitim, pamukkale,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA