1 Temmuz 2024 Pazartesi

09:49   ECE OCAKDAN`ýN ANNESI "ÝNTIHAR" DENILEREK DOSYASý KAPATýLAN KýZý IÇIN ADALET BEKLIYOR   09:44   MERSIN BÜYÜKÞEHIR`DEN ÖZEL BIREYLER IÇIN ETKINLIK   09:42   CHP LIDERI ÖZGÜR ÖZEL: "ESKI ÜLKÜ OCAKLARý GENEL BAÞKANý SINAN ATEÞ SUIKASTI DAVASýNý SINCAN`DA TAKIP EDIYORUZ"   09:41   SINAN ATEÞ DAVASý BAÞLADý... SIYASILERIN DE IZLEDIÐI DURUÞMAYA AYÞE ATEÞ ÇELIK YELEKLE GELDI   09:24   KAYSERI`DEKI ÇOCUK ISTISMARý... AILE VE SOSYAL HIZMETLER BAKANLýÐý: "BAKANLýK OLARAK DAVA SÜRECINE MÜDAHIL OLARAK, SUÇLUNUN EN AÐýR CEZAYý ALMASýNýN YAKýN TAKIPÇISI OLACAÐýZ"   09:24   AMELIYATLý BACAÐýYLA ANKARA`DAN GEBZE`YE “GEÇINEMIYORUZ” MITINGINE GELEN YURTTAÞ: “DILENCIDEN NE FARKýM VAR? BIR EL AÇMADýM SADECE”   09:15   SENDIKA, DERNEK VE FEDERASYON TEMSILCILERI, CHP`NIN “GEÇINEMIYORUZ” MITINGINDE ANKA`YA KONUÞTU: “BIR KESIME KýYAK YAPýLýRKEN BIR KESIME IKINCI SýNýF VATANDAÞ MUAMELESI YAPýLDý”   08:58   SINAN ATEÞ CINAYETI DAVASý BAÞLýYOR... DURUÞMANýN YAPýLACAÐý SINCAN CEZA ÝNFAZ KURUMLARý KAMPÜSÜ`NDE YOÐUN GÜVENLIK ÖNLEMLERI ALýNDý   18:17   TORBALý`DAKI PATLAMA... ÝZMIR BÜYÜKÞEHIR BELEDIYE BAÞKANý TUGAY AÇýKLAMA YAPTý   17:58   CHP`NIN “GEÇINEMIYORUZ” MITINGI...   17:40   ÝZMIR TORBALý`DAKI PATLAMAYLA ÝLGILI ADLI SORUÞTURMA BAÞLATýLDý...   17:06   BAKAN YERLIKAYA, TORBALý`DAKI PATLAMA ANýNA ÝLIÞKIN GÖRÜNTÜLERI PAYLAÞTý   16:54   ÝZMIR TORBALý`DA PATLAMA...    14:04   MILLI SAVUNMA BAKANLýÐý: 7 PKK/YPG`LI TERÖRIST ETKISIZ HALE GETIRILDI   13:23   CHP MILLETVEKILI SARý`DAN ASGARI ÜCRET AÇýKLAMASý   12:01   MERSIN BÜYÜKÞEHIR BELEDIYESI`NIN ÜRETICIYE DESTEÐI SÜRÜYOR   09:55   SINAN ATEÞ CINAYETI DAVASý YARýN BAÞLýYOR   16:05   DEM PARTI MILLETVEKILI ODUNCU`DAN BAKAN ÞIMÞEK`E SESLENDI   16:01   ÝYÝ PARTI’DE BIR ÝSTIFA DAHA   15:57   SILIFKE BELEDIYE BAÞKANý TURGUT, KENT KONSEYI OLAÐAN GENEL KURUL TOPLANTýSý`NA KATýLDý  
 
     
   

Gelecek Partisi’nden Toroslar Cemevi’ne Ziyaret


Gelecek Partisi Mersin Ýl Baþkaný Hamit Karýþ ve beraberindeki heyet Toroslar Cemevi’ni ziyaret etti.

 

Tarih : 12 Þubat 2021 Cuma 20:12   Okunma : 646

Gelecek Partisi Mersin Ýl Baþkaný Hamit Karýþ ve il yönetim kurulu üyeleri Toroslar Cemevi’ne ziyaret gerçekleþtirdi. Ziyarette, Alevi vatandaþlarýn sorunlarýna ve sorunlarýn çözümüne yönelik fikir alýþveriþlerinde bulunuldu. 

“TOPLUMUN HER BÝREYÝNÝ AYRIM GÖZETMEKSÝZÝN KUCAKLIYORUZ”

Gelecek Partisi Mersin Ýl Baþkaný Hamit Karýþ, “Bu samimi karþýlama için Cemevimize çok teþekkür ediyorum. Hoþ sohbet ettik, dertlerimizi paylaþtýk, sorunlarýmýzý paylaþtýk. Gelecek Partisi olarak toplumun her bireyini, her rengini, her kesimini ayrým gözetmeksizin kucaklamaya devam edecektir.” ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, ÝZMÝR, KORONAVÝRÜS, PANDEMÝ, MERSÝN, GELECEK, PARTÝSÝ’NDEN, TOROSLAR, CEMEVÝ’NE, ZÝYARET

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAÞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansý
Abonesidir

 
 
ANASAYFA ÝLETÝÞÝM KÜNYE HABER ARÞÝVÝ GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm haklarý saklýdýr..! Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA