4 Temmuz 2024 Perşembe

15:43   ALI MAHIR BAŞARıR`DAN BAKAN ŞIMŞEK`E: “SIZE HAYAT GÜZEL. OLAN IŞÇIYE, EMEKÇIYE, YOKSULA OLUYOR”   15:10   EĞITIM-İŞ`TEN TBMM ÖNÜNDE MESLEK NÖBETI...   15:09   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASı… ATEŞ AILESININ AVUKATı ŞEYDA ŞAHIN, 17 KIŞININ AYRıLDıĞı DOSYADAKI BAZı İSIMLERI AÇıKLADı   14:49   DEM PARTI`NIN KAYYıMA KARŞı `İRADEYE SAYGı YÜRÜYÜŞÜ`NE KATıLANLAR VAN`DAN HAKKARI`YE DOĞRU YOLA ÇıKTı   14:27   ÖZGÜR ÖZEL ILE ÜMIT ÖZDAĞ, CHP GENEL MERKEZI’NDE BIR ARAYA GELDI   14:15   ALMANYA DıŞIŞLERI, TÜRKIYE`NIN BERLIN BÜYÜKELÇISI`NI BAKANLıĞA ÇAĞıRDı   13:54   HAMAS, ATEŞKES VE REHINE TAKASı İÇIN SON ÖNERISINI ARABULUCULARLA PAYLAŞTı, İSRAIL`IN YANıTı BEKLENIYOR   13:49   CHP`LI BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANLARı İSTANBUL`DA BIR ARAYA GELDI...   13:48   YENIŞEHIR BELEDIYESI, HALK KART`ıN HAZIRAN AYı TUTARLARıNı YATıRDı   13:45   KADıN CINAYETLERINI DURDURACAĞıZ PLATFORMU: 2024`ÜN ILK 6 AYıNDA 205 KADıN ÖLDÜRÜLDÜ, 117 KADıNıN ÖLÜMÜ DE ŞÜPHELI   13:25   BELEDIYE EKIPLERI TEMIZ BIR SILIFKE İÇIN ÇALıŞıYOR   13:23   ÖZGÜR ÖZEL, 6 TEMMUZ`DA SOSYALIST ENTERNASYONAL ZIRVESINE KATıLMAK ÜZERE ROMANYA`YA GIDIYOR...   13:02   MSB KAYNAKLARıNDAN ‘SURIYE` AÇıKLAMASı   12:35   TOROSLAR BELEDIYESI’NIN YÜZME KURSU KAYıTLARı DEVAM EDIYOR   12:21   AKDENIZ KENT KONSEYI 12’NCI OLAĞAN GENEL KURULUNU YAPTı   11:46   SANAL GERÇEKLIK İLE MERSIN, VATANDAŞıN ELININ ALTıNDA   11:41   GÜLCAN KıŞ: AYDıNCıK YAT LIMANı PROJESININ DURDURULMASıNı TALEP EDIYORUZ   11:32   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN YOL ÇALıŞMALARı İLE ÇIFTÇI VE YAYLACıLAR DAHA MUTLU   01:55   KOMISYON BAŞKANı MAHMUT ÖZER, ÖĞRETMENLIK MESLEK KANUNU TEKLIFININ GÖRÜŞÜLDÜĞÜ TOPLANTıDA EĞITIM BIR -SEN`E SÖZ VERMEDI   16:14   TOROSLAR BELEDIYESININ YOL YAPıM VE ÇEVRE DÜZENLEME ÇALıŞMALARı DEVAM EDIYOR  
 
     
   

Orman İşletme Müdürlüğünden üreticiye fide desteği


Orman Genel Müdürlüğünün Türkiye genelinde gerçekleştirdiği üreticiye destek uygulamaları kapsamında,Amamur Orman İşletme Müdürlüğü ceviz, tatlı nar ve incir fideleri dağıtımına başladı.

 

Tarih : 13 Şubat 2021 Cumartesi 04:05   Okunma : 935

Orman Genel Müdürlüğünün Türkiye genelinde gerçekleştirdiği üreticiye destek uygulamaları kapsamında,Amamur Orman İşletme Müdürlüğü  ceviz, tatlı nar ve incir fideleri dağıtımına başladı.

 Anamurda korona virüs nedeniyle randevulu sistemle mahalle muhtarlarına verilen fideler, mahallelerdeki üreticilere verilmeye başlandı. Pandemi döneminde üreticiliğin ne kadar değerli olduğunun daha iyi anlaşıldığını kaydeden Anamur Orman İşletme Müdürü Mustafa Gübeş, “Orman Genel Müdürlüğü ve taşra teşkilatlarında olduğu gibi, Anamur Orman İşletme Müdürlüğü olarak bizde köylülerimize, ‘fidan bizden, yetiştirip yemek sizden' anlayışı içerisinde, meyve fidanlarımızı dağıtıyoruz" dedi. Ceviz, incir ve nar gibi meyve fidanlarını dağıttıklarını kaydeden Gübeş, “Bizde 'bir fidan dikin' diyerek bu destekleri, Orman Genel Müdürlüğü olarak birçok platformda yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Anamur Aşağı Kükür Mahalle Muhtarı İsmail Sofu ve Kılıç Mahalle Muhtarı Osman Gültekin de Orman Genel Müdürlüğü ve Anamur Orman İşletme Müdürlüğüne, üreticiye verdikleri bu destekten dolayı teşekkür ettiler.

Anamur Orman İşletme Müdürlüğü tarafından üreticiye nar, ceviz ve incirden oluşan toplam 6 bin 500 fide dağıtımı gerçekleştirildi.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, ORMAN, İŞLETME, MÜDÜRLÜĞÜNDEN , ÜRETİCİYE, FİDE, DESTEĞİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA