20 Eylül 2024 Cuma

11:24   DEPREMDE 63 KIŞININ ÖLDÜĞÜ TUTAR YAPıSı SITESI DAVASıNDA YENI GELIŞME: İNŞAAT MÜHENDISI CÜNEYT AKKAYA`YA TUTUKLAMA KARARı   11:18   AKP`LI ŞAVŞAT BELEDIYESI`NIN 31 IŞÇININ SÖZLEŞMESINI YENILEMEMESINE YÖNELIK TEPKILER SÜRÜYOR... UĞUR BAYRAKTUTAN: "EKMEĞINI EVE GÖTÜREN IŞÇIYLE UĞRAŞıLıR Mı?"   11:11   GÜLCAN KıŞ:`` İŞGÜCÜ UYUM PROGRAMı, OKULLARDA CIDDI BIR HIJYEN KRIZINE YOL AÇACAK``   11:10   YENIŞEHIR BELEDIYESI`NDEN BISIKLETLI YAŞAMA DESTEK    11:05   NARIN GÜRAN CINAYETI... NARIN`IN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ KÖYDEKI ÇOCUKLARıN PSIKOLOJIK DURUMUNA ILIŞKIN ÖN RAPOR HAZıRLANDı   10:56   VOLKAN DEMIR: "İSRAIL`E TICARETI ENGELLEMEK YERINE FIRMALARıN FARKLı YÖNTEMLER KULLANMASıNı GÖRMEZDEN GELDILER"   10:54   GÖKHAN GÜNAYDıN, AKP KILIS GENÇLIK KOLLARı BAŞKANı MUSA KARA`NıN KILIS VALILIĞI`NE ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ OLARAK ATANMASıNı TBMM GÜNDEMINE TAŞıDı   10:27   AK PARTILI MÜTEAHHIT MEHMET ÖZKAN`ıN TAHLIYE EDILDIĞI DAVADA YENI BILIRKIŞI RAPORU: ``YıKıM DEPREMIN BÜYÜKLÜĞÜYLE AÇıKLANAMAZ``   10:12   VAN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ZEYDAN: "DSİ`NIN BU IHMALI, BU DUYARSıZLıĞı KABUL EDILEMEZ"   10:02   DEPREMDE 56 KIŞIYE MEZAR OLAN NILÜFER APARTMANı DAVASıNDA HATAY VALILIĞI`NIN KAMU GÖREVLILERINE SORUŞTURMA IZNI VERILMEMESINE ILIŞKIN KARARıNA ITIRAZ EDILDI   09:59   ESENYURT BELEDIYE BAŞKANı ÖZER`DEN HAYıRSEVERLERE ÇAĞRı: "KÜÇÜK ÇıNAR`ıN HAYATA TUTUNMASıNA DESTEK OLUN"   09:54   DEPREMDE 80 KIŞININ ÖLDÜĞÜ YUKARı ŞEHIR KOOPERATIF EVLERI DAVASı... AILELERDEN, AK PARTILI MÜTEAHHIT VE DIĞER SANıKLARıN TUTUKLANMASı IÇIN ÇAĞRı   09:51   ERZURUM`DA ``ŞÜPHELI`` KADıN ÖLÜMÜ… ``İNTIHAR`` ETTIĞI IDDIA EDILEN DILAN YıLDıRıM`ıN ANNESI: ``KıZıM DA BIR `NARIN` OLMUŞTUR, KıZıMA NE OLDU?``   09:50   ENR DERGISI`NIN DÜNYANıN EN BÜYÜK 250 MÜTEAHHIT FIRMASı LISTESI YAYıNLANDı   09:31   “38. ULUSLARARASı MERSIN BRIÇ FESTIVALI” BAŞLADı   09:31   VELI-DER İZMIR 2 NOLU ŞUBE BAŞKANı AYDıN: VELILERDEN HIJYEN VE GÜVENLIK IÇIN TALEP EDILEN ÜCRETLER 200 BIN LIRAYı BULUYOR. DIĞER TARAFTAN KUŞE KAĞıTLA MEKTUP GÖNDERIYORSUNUZ   09:26   NARIN GÜRAN CINAYETI... ADİI TıP 1`INCI İHTISAS KURULU, NARIN`IN ÖLÜM TARIHINI KAYBOLDUĞU 21 AĞUSTOS GÜNÜ OLARAK BELIRLEDI   23:13   FERAY ŞAHIN, MERSIN`DE ISMININ VERILDIĞI PARKTA ÖLDÜRÜLÜŞÜNÜN 7`NCI YıL DÖNÜMÜNDE ANıLDı   21:23   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı TUNCER BAKıRHAN: EN DÜŞÜK EMEKLI AYLıĞı 32 BIN LIRA OLMALı   16:28   TOROSLAR’ıN PARKLARıNDA SONBAHAR HAZıRLıĞı  
 
     
   

Başkan Özyiğit, İnönü Mahallesi esnafını ziyaret etti


Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, İnönü Mahallesindeki esnafları ziyaret etti. Pandemi nedeniyle uzun bir aradan sonra kepenk açan esnafa hayırlı işler ve bol kazançlar dileyen Başkan Özyiğit, esnafların talep ve önerilerini aldı.

 

Tarih : 3 Mart 2021 Çarşamba 12:45   Okunma : 787

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, ilçeye bağlı 32 mahallenin tamamını periyodik olarak ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geliyor. Ziyaretlerinde vatandaşlarla tek tek sohbet eden Başkan Özyiğit, hem talep ve önerileri not alıyor hem de Yenişehir Belediyesinin hizmetleri hakkında vatandaşları bilgilendiriyor. Başkan Özyiğit, mahalle ve esnaf ziyaretlerine son olarak İnönü Mahallesi ile devam etti.  Başkan Özyiğit, “Vatandaşlarımızdan aldığımız olumlu geri dönüşler doğru yolda olduğumuzu bizlere bir kez daha gösterdi. Yenişehir'de katılımcı yönetim anlayışı ile ortak yaşam alanımızı hep birlikte daha da güzelleştireceğiz.”dedi.

Hangi sokağımızda ne eksik var onları da görüyoruz”

Mahalle ziyaretleri ile sorunları yerinde tespit ettiklerini ve vatandaşları dinlediklerini ifade eden Başkan Özyiğit, “Baharın ilk günlerindeyiz, bahar yeni umutların yeşerdiği, yeni yolların açıldığı ve güzelliklerin umut edildiği bir dönem olarak adlandırılıyor. Çok sıkıntılı bir dönem geçirdik, geçtiğimiz yıl Mart ayından bu yana yani tam bir yıla yakın süredir insanlar büyük bir stres ile pandemiye karşımücadeleediyorlar. Bugün kısıtlamaların kısmı olarak hafiflemesiyledükkânlar tekrar açıldı.Tüm bu süreçte esnafımızı yalnız bırakmadık onlarlaberaberdik, bugün de onları ziyaret ettik, hayırlı işler diledik, istek ve taleplerini dinledik. İnsanlarımızoldukça mütevazi ve yapıcı. Çalışmalarımız ile ilgili mutlu olduklarını görmüş olduk. Hangi sokağımızda ne eksik var onları da görüyoruz. Sorunları birlikte çözeceğiz, birlikte yürüyeceğiz ve zorluklara karşı birlikte mücadele ederek, kazanacağız.”diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, YENİŞEHİR, BELEDİYESİ, BAŞKAN, ÖZYİĞİT, İNÖNÜ, MAHALLESİ, ESNAFINI, ZİYARET, ETTİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA