25 Haziran 2024 Salı

16:02   CHP HEYETINDEN MARDIN`DE ACıLı AILELERE TAZIYE ZIYARETI   15:53   EMO, DIYARBAKıR VE MARDIN`DEKI YANGıNLARı İNCELEDI   15:26   GÜLÜSTAN KıLıÇ KOÇYIĞIT`TEN İKTIDARıN DIYARBAKıR VE MARDIN`DEKI YANGıN AÇıKLAMALARıNA TEPKI   15:23   TARSUS’TA 9 MAHALLEDE YOL BAKıM ÇALıŞMALARı TAMAMLANDı   15:18   TOROSLAR’DA YOLLAR TERTEMIZ   15:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN YINE BIR İLK: ‘TARSUS DAĞ KOŞUSU’   14:55   ÖZGÜR ÖZEL, AYŞE ATEŞ İLE GÖRÜŞTÜ   14:41   İMAMOĞLU`NDAN KıLıÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞME AÇıKLAMASı   13:55   DEM PARTI, DIYARBAKıR VE MARDIN`DEKI YANGıNDA ZARAR GÖREN BÖLGELERIN AFET BÖLGESI İLAN EDILMESI İÇIN KANUN TEKLIFI VERDI   13:08   TÜRK TABIPLERI BIRLIĞI SEÇIME GIDIYOR....    13:07   BURHANETTIN BULUT: “İŞSIZLIK SIGORTASıNDAN YARARLANMA ŞARTı KOLAYLAŞTıRıLMALıDıR”   12:48   DÜNYA SAĞLıK ÖRGÜTÜ`NDEN ZAYıFLAMA İLAÇLARı UYARıSı   12:03   AKDENIZ BELEDIYESI EŞ BAŞKANLARDAN ‘GADIR HUM BAYRAMı’ MESAJı   12:01   MILLI EĞITIM BAKANı TEKIN, EĞITIMCILERLE YEMEKTE BULUŞACAK...    11:25   SALDA GÖLÜ KORUMA DERNEĞI: "SALDA GÖLÜ, BILIM INSANLARı IÇIN LABORATUVAR OLMALı"   10:50   MADıMAK KATLIAMı`NDA HAYATıNı KAYBEDENLER, YENIŞEHIR`DE ANıLACAK   10:47   SAADET PARTISI`NDE OLAĞANÜSTÜ KONGRE HAZıRLıKLARı...    10:34   MERKEZ BANKASı REEL KESIM GÜVEN ENDEKSI HAZIRAN AYıNDA DÜŞTÜ   09:16   DENIZ, YıLDıZ VE TOPRAK SEVIMLILIKLERI İLE TARSUS DOĞA PARKı’NıN YENI NEŞE KAYNAKLARı   16:15   DIYARBAKıR VE MARDIN ARASıNDA ÇıKAN YANGıNDA ÖLÜ SAYıSı 15`E YÜKSELDI  
 
     
   

Yenişehirde sanat rüzgârı esiyor


Mersin Yenişehir Belediyesi, koronavirüs salgını dolayısıyla aylardır sahnelerden uzak kalan yerel sanatçılara desteğini sürdürüyor. Yenişehirde Sanat Rüzgârı sloganıyla hayata geçirilen ve Yenişehirtv Youtube kanalında ve sosyal medya hesaplarında yayınlanan konserler dizisinde bu defa rock ve akustik müzik gurupları performanslarını sergileyecek.

 

Tarih : 8 Mayıs 2021 Cumartesi 11:17   Okunma : 2083

Mersin Yenişehir Belediyesi, koronavirüs salgını dolayısıyla aylardır sahnelerden uzak kalan yerel sanatçılara desteğini sürdürüyor.  Yenişehirde Sanat Rüzgârı sloganıyla hayata geçirilen ve Yenişehirtv Youtube kanalında ve sosyal medya hesaplarında yayınlanan konserler dizisinde bu defa rock ve akustik müzik gurupları performanslarını sergileyecek.

Kültür sanat etkinlikleriyle kentte fark yaratan Mersin Yenişehir Belediyesi, koronavirüs dolayısıyla aylardır sahnelerden uzak kalan yerel sanatçılara desteğini sürdürüyor.  Mersin’de çeşitli mekânlarda sahne alan ancak salgın nedeniyle uzun zamandır dinleyicileri ile buluşmayan müzik grupları bu özlemlerini Yenişehir Belediyesi'nin destekleriyle gideriyor. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in talimatıyla yerel sanatçılara destek verilmesi için başlatılan Yenişehirde Sanat Rüzgârı konserleri aynı zamanda tam kapanma döneminde evlerinde kalan vatandaşların ekran başında hoş vakit geçirmesini amaçlıyor.

Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Barış Salonu’nda gerçekleştirilen konser çekimlerinde 5 ayrı grup sahne aldı. Farklı tarih ve saatlerde Yenişehirtv Youtube kanalı ve sosyal medya hesaplarından yayınlanacak olan konserler serisinde sanatçılar yerli ve yabancı popüler parçaları Mersinliler için seslendirdi. Sahne aldıkları mekânların pandemi dolayısıyla uzun süredir kapalı olmasından dolayı dinleyicileri ile buluşamayan sanatçılar, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e dijital ortamda da olsa seyirciyle buluşmalarına olanak sağladığı için teşekkür ettiler.

İlk konser Kibrit Kutusuyla başlıyor

Kibrit Kutusu,  Naba Akustik, Aramızda, Caravanband ve Kozmos’un sahne aldığı Yenişehirde Sanat Rüzgârı konserlerinde ilk olarak Mersin’in sevilen rock grubu Kibrit Kutusu izleyicilerle buluşacak.  Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, tüm Mersinlileri  9 Mayıs  Pazar  (yarın  akşam) saat 21.00’de Yenişehirtv Youtube kanalı ve sosyal medya hesaplarından konseri izlemeye davet etti.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, YENİŞEHİR, BELEDİYESİ, SANAT RÜZGARI ESİYOR, BAŞKAN ÖZYİĞİT

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA