5 Mayıs 2024 Pazar

15:08   EĞİTİM-SEN KADIN MECLİSİ: “YENİ MÜFREDAT, SORGULAMAYAN, İTAATKAR BİREYLER YETİŞTİRMEYİ AMAÇLAMAKTADIR”   14:15   ÖZEL, KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİNİN DETAYLARINI ANLATTI   13:39   MANSUR YAVAŞ, ÖZEL VE ERDOĞAN GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   12:52   1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇIKMAK İSTERKEN GÖZALTINA ALINAN 65 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ   12:49   ÖZGÜR ÖZEL, PİYADE ASTSUBAY KIDEMLİ ÇAVUŞ GÖÇMEN`İN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ   09:48   MERSİN BELEDİYESİ`NDEN ORTOPEDİK ENGELLİLERE YÖNELİK BOCCE TURNUVASI   09:35   MECLİS`İN SORU ÖNERGESİ KARNESİ... MUHALEFETİN SORULARI YANITSIZ KALDI   09:32   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN DİLENCİ OPERASYONU   08:26   İLİÇ`TE İKİ MADENCİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI   15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ CHP`Yİ ZİYARET ETTİ   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   14:42   YAŞAR KEMAL PARKI YENİLENİYOR   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR  
 
     
   

Kır Çiçekleri Başkan Seçer’e ‘Kalplerini’ Verdi


Büyükşehir Belediyesi’nin geleceğin eğitimli sporcularının yetiştirildiği Kır Çiçekleri Projesi’nde yer alan 55 sporcu, Başkan Seçer’e Babalar Günü dolayısıyla özel bir hediye verdi.Kalp figürü içerisine “Kocaman kalbinizde bize yer açtığınız için sonsuz minnettarız. Kır Çiçekleri’nin babası Vahap Seçer” sözlerinin yazılı olduğu hediyeyi alan Seçer, “Babalar Günü hediyesi olarak kalplerini verdiler. Bundan daha büyük bir hediye olamazdı bugün benim için” dedi.

 

Tarih : 18 Haziran 2021 Cuma 01:01   Okunma : 3553

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi’nin geleceğin eğitimli sporcularını yetiştirdiği Kır Çiçekleri Projesi kapsamında eğitim alan 55 küçük sporcu ile bir araya geldi. Kır Çiçekleri, Başkan Seçer’e kalp figürü içerisinde üzerinde “Kocaman kalbinizde bize yer açtığınız için sonsuz minnettarız. Kır Çiçekleri’nin babası Vahap Seçer” sözlerinin yazılı olduğu hediyeyi verdi.

“Bundan daha büyük bir hediye olamazdı benim için

Başkan Seçer,eşi Meral Seçer ile birlikte Yöreden Kafe’de düzenlenen kahvaltı etkinliğinde Kır Çiçekleri Projesi’nde yer alan sporcu kız çocuklarıyla bir araya geldi. Kır Çiçekleri, üzerinde isimlerinin işlendiği hediyeyi Başkan Seçer’e takdim etti. Başkan Seçer, aldığı sürpriz hediye üzerine duygularını, “Sürpriz yaptılar bana. Babalar Günü hediyesi olarak kalplerini verdiler. Bundan dahabüyük bir hediye olamazdı bugün benim için” cümleleriyle ifade etti.

“Her bölgemizden çocuklarımız var. İşte bizim de arzu ettiğimiz tablo bu”

Kahvaltı etkinliğinin hem kendilerini hem de Kır Çiçekleri’ni mutlu ettiğini ifade eden Başkan Seçer, şöyle devam etti:

“Çok mutluyuz. Çok keyifliydi. Onlar da keyif aldı, bugünkü kahvaltıdan, sohbetten. Herkes mutlu. Sporlarını yapıyorlar, okullarına gidiyorlar, kitap okuyorlar, kendilerini geliştiriyorlar, sosyal ilişkilerini geliştiriyorlar. Birbirlerini çok seviyorlar, bu beni mutlu etti. Arkadaş ilişkileri gayet iyi. Güzel çocuklarımız büyüyecekler, değerli birer yurttaş olacaklar. Eğitilmiş iyi sporcu olacaklar. Hem kentimizi hem ülkemizi uluslararası platformlarda temsil edecekler. Onlardan şampiyonlar çıkacak.

Mersinimizin her noktasından var. Anamur’dan var, Gülnar’dan var, Bozyazı’dan, Aydıncık’tan, Mut’tan, Silifke’den, Erdemli’den, Tarsus’tan, Çamlıyayla’dan, Mersin merkezden her bölgemizden çocuklarımız var. İşte bizim de arzu ettiğimiz tablo bu. Bir arada olmak, bir olmak, birbirimizi sevmek, ayrışmamak, kavga etmemek çocuklarımızda bunu gördük. Mutluluğu, keyfi, birliği gördük. Hepsini çok seviyoruz. Onlara güveniyoruz.”

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYESİ, BAŞKAN, SEÇER, KIRÇİÇEKLERİ, PROJESİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA