7 Mayıs 2024 Salı

17:38   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI SARIYILDIZ VE ARSLAN MUHTARLARLA BULUŞTU   17:29   MİLLİ BOCCE SPORCUSU MEHMET CAN YAKIN, DÜNYA ŞAMPİYONASI ÖNCESİ HEYECANINI BAŞKAN YILDIZ İLE PAYLAŞTI   16:31   VAHAP SEÇER, MERSİN`İN BATI İLÇELERİNDE GÖREV YAPAN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ   16:21   ÖZGÜR ÖZEL, DEVLET BAHÇELİ İLE GÖRÜŞMESİ HAKKINDA KONUŞTU   15:32   ÖZGÜR ÖZEL: “EMEKLİLERİ UNUTMUŞ DEĞİLİZ... 26 MAYIS`TA HERKESİ ANKARA`DA BÜYÜK EMEKLİ MİTİNGİNE DAVET EDİYORUM"   15:16   TSE`DEN MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NDE "DIŞ TETKİK"...   12:42   BAHÇELİ`DEN SİNAN ATEŞ CİNAYETİ İDDİANAMESİ AÇIKLAMASI   12:19   MEB, 20 BİN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ALIMI İÇİN ATAMA TAKVİMİNİ VE BRANŞLARA GÖRE KONTENJANLARI AÇIKLADI   12:06   CHP`DEN SAĞLIK BAKANLIĞI`NA SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN KREŞ ÇAĞRISI   11:55   CHP`DEN AYM`YE BAŞVURU...    11:22   İSRAİLLİLER ATEŞKES İÇİN TEL AVİV`DE SOKAKLARA ÇIKTI   10:29   MANİSA`DA DOLU YAĞIŞINDAN ETKİLENEN ÜZÜM ÜRETİCİSİ CHP`Lİ BAŞEVİRGEN`E DERT YANDI: “ÇİFTÇİNİN İŞİ ALLAH`A KALDI”   10:25   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ YOLLAR AÇMAYI SÜRDÜRÜYOR   10:15   MHP’Lİ UYSAL MERSİN’DE YAPIMI DEVAM EDEN YATIRIMLARI DEĞERLENDİRDİ   10:13   YSK`NIN YEREL SEÇİMLERİN KESİN SONUÇLARINA İLİŞKİN KARARI, RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   09:58   MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN: "20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI YAPILACAK"   09:54   VELİ AĞBABA: “MEVCUT ANAYASAYA UYMAYAN BİR ANLAYIŞLA ANAYASA YAPILMAZ. ANAYASA YAPARAK 10 BİN LİRA MAAŞ ALAN EMEKLİNİN SORUNUNU MU ÇÖZECEKSİNİZ?”   09:30   CHP`DE TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ ÇALIŞMALARI... GÜL ÇİFTCİ BİNİCİ: “EN KATILIMCI, EN DEMOKRATİK, EN DOĞRU, EN AKILCI ŞEKİLDE BU TÜZÜĞÜ HEP BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”   06:14   CHP`Lİ NAMIK TAN: "AKP-MHP KOALİSYONU CUMHURİYETE İHANET EDİYOR"   01:16   YSK`NIN 31 MART YEREL SEÇİMLERİNİN KESİN SONUÇLARINA İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE  
 
     
   

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Nazlıaka: Ülkemiz Zor Günlerden Geçiyor, Ama Asla Umutsuzluğa Kapılmayalım


CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka Tokat’ta, “Evet ülkemiz zor günlerden geçiyor. Zaman zaman halkımızın umutsuzluğa kapıldığını görüyoruz ama asla umutsuz olmayalım” dedi.

 

Tarih : 27 Haziran 2021 Pazar 00:19   Okunma : 755

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka Tokat’ta, “Evet ülkemiz zor günlerden geçiyor. Zaman zaman halkımızın umutsuzluğa kapıldığını görüyoruz ama asla umutsuz olmayalım” dedi.

Tokat’ta, Atatürk’ün milli mücadele döneminde Amasya'dan Sivas'a geçerken 26 Haziran 1919'da yaptığı ziyaretin anısına düzenlenen çelenk törenine CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz, İYİ Parti İl Başkanı Ömer Sağol ve partililer katıldı.

Törende yaptığı konuşmada, Nazlıaka, 102 yıl önce milli mücadele meşalelerinin yakıldığını ve o meşalelerin Tokat’a da taşındığını vurgulayarak şunları söyledi:

“102 yıl önce Atamız Tokat’ı ziyaret ettiğinde Tokat halkı, Atamıza bir söz verdi. Dedi ki, ‘Bizler bu mücadelede sizin yanınızda olacağız.’ İşte Tokat halkı o günden bugüne halen Atatürk ilke ve devrimlerini yaşatanlardır. Halen o mücadele ruhuna sahip çıkanlardır. Halen ülkesinin bağımsızlığı için mücadele edenlerdir.

Bizler, bu ruhla geçmişten aldığımız gücü gelecekle birleştirmek için elimizden geldiğince çabalıyoruz. Özellikle ittifakımızla birlikte, her geçen gün güçlenen ittifakımızla birlikte ülkemizi yeniden laik, demokratik aydınlık günlere kavuşturmanın çabasını ve kararlılığını gösteriyoruz.

Şurası bir gerçek, 2019 yerel seçimlerinde ülkemizin belli illerine, ilçelerine baharı getirdik. Diliyoruz ki yapılacak olan ilk genel seçimlerde de ittifakımızla ülkemizin geneline baharı getireceğiz. Ve buradan, bu önemli, bu gururlu günde ben de bir kez daha Atamıza şunun sözünü vermek istiyorum. Bizler onun ilke ve devrimlerini son nefesimize kadar yaşatacak olanlarız. Bizler onun bize miras bıraktığı mücadele ruhuna son nefesimize kadar sahip çıkanlarız.

Evet ülkemiz zor günlerden geçiyor. Zaman zaman halkımızın umutsuzluğa kapıldığını görüyoruz ama asla umutsuz olmayalım. O mücadele günler hatırlayalım. ‘Paşam paramız yok’ denildiğinde ‘bulunur’ diyen, ‘ordumuz yok’ denildiğinde ‘kurulur’ diyen, ‘düşman çok’ denildiğinde ‘yenilir’ diyen ve engel tanımayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm sahip olduğu o güzel karakteri bizler de taşıyalım, bizler o ilkeleri sahiplenelim.”

CHP Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz ise “Bugünlerin daha görkemli törenlerle kutlanmasını arzu ediyorum. Tokatlıların bugünü coşkuyla kutlaması gerektiğini düşünüyor ve hak ettiklerini söylüyorum. Hep birlikte halkın iktidarında kutlayacağımız günlerde buluşmak dileğiyle” dedi.

KEMAL ÖZDİLEK

 

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, CHP, KADIN, KOLLARI, GENEL, BAŞKANI, NAZLIAKA

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA