27 Eylül 2024 Cuma

15:55   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıLARı ZEYBEK VE KARABAT`TAN MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NE ZIYARET…   15:10   AKDENIZ’DE DÜNYA TEMIZLIK GÜNÜ KAPSAMıNDA, MAHALLELERDE TEMIZLIK KAMPANYASı BAŞLATıLDı   14:59   BDDK`NıN KREDI KARTı KARARLARı YENI TARTıŞMALARA YOL AÇTı   14:07   ALI MAHIR BAŞARıR: MEVZUATA UYAN ÖĞRETMENLERIMIZ DEĞIL, ONLARA CEZA KESENLER SORUŞTURULMALıDıR   13:52   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT: "VAR GÜCÜMÜZLE ÇALıŞıYORUZ"   13:25   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıLARıNı AĞıRLADı   11:41   GÜLÜSTAN KıLıÇ KOÇYIĞIT: "ERKEN SEÇIMIN KOŞULLARıNı YARATMAK IÇIN TOPLUMU ÖRGÜTLEMEYE IHTIYAÇ VAR"   11:09   KANDILLI RASATHANESI, DENIZ DIBI SISMOMETRELERLE DEPREM VERISI ELDE EDECEK   10:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN TARıMSAL ÜRETIME DESTEĞI DEVAM EDIYOR   10:09   YANKı BAĞCıOĞLU: ``CUMHURBAŞKANı, GENÇ SUBAYLARıMıZı HEDEF GÖSTERMEK YERINE, ONLARı ÜLKEMIZIN GELECEĞI OLARAK GÖRÜP DESTEKLEMELI``   10:05   İTHAL ILAÇ PROBLEMI ARTıYOR, BEŞ ILAÇTAN BIRI BULUNAMıYOR... ANKARA ECZACı ODASı BAŞKANı ABBASOĞLU: HASTALAR ECZANE ECZANE GEZMEK DURUMUNDA KALıYOR   10:04   CHP LIDERI ÖZEL`DEN “TÜRKEVI” AÇıKLAMASı: “İKTIDARLAR GELIR GIDER, DEĞIŞIR AMA TÜRKIYE`NIN ORADAKI 50 YıLLıK EVI DEĞIŞMEZ”    10:04   CHP LIDERI ÖZEL`DEN “TÜRKEVI” AÇıKLAMASı: “İKTIDARLAR GELIR GIDER, DEĞIŞIR AMA TÜRKIYE`NIN ORADAKI 50 YıLLıK EVI DEĞIŞMEZ”    09:34   ESENYURT KARDEŞ KÜLTÜRLER FESTIVALI`NIN TANıTıMı YAPıLDı… BAŞKAN ÖZER: “ŞIMDI KARDEŞLIK ZAMANı DIYEREK, BIRBIRIMIZI KUCAKLAYALıM”   01:21   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, NEW-YORK`TA KKTC CUMHURBAŞKANı TATAR ILE BIR ARAYA GELDI: “KUZEY KıBRıS`ıN HAKLı DAVASı ER YA DA GEÇ HAK ETTIĞI NOKTAYA ULAŞACAK"   17:44   İMAMOĞLU`NDAN HAKKıNDAKI DAVAYLA ILGILI DEĞERLENDIRME   17:44   HÜLYA ŞELLAVCı`Yı KATLEDEN SANıK KAFFAR YEĞIN`E MÜEBBET HAPIS CEZASı VERILDI   16:12   EŞI EMRAH ALA TARAFıNDAN ÖLDÜRÜLEN MINE NUR ALA`NıN POLISLERIN GÖZÜ ÖNÜNDE ÖLÜMLE TEHDIT EDILDIĞI ORTAYA ÇıKTı   15:36   `CUMHURBAŞKANıNA HAKARET`TEN YARGıLANAN DILRUBA KAYSERILIOĞLU`NDAN DURUŞMA SONRASı AÇıKLAMA...   15:29   CUMHURBAŞKANıNA HAKARETTEN YARGıLANAN DILRUBA KAYSERILIOĞLU HAKIM KARŞıSıNA ÇıKTı  
 
     
   

Mezitli Belediyesinin Misafir Öğrencileri Tarsus’u Gezdi


Her yıl olduğu gibi Mezitli’ye konuk olarak gelene farklı kıtalar ve milletlerden gençler Tarsus’u gezdi. Bu yıl Mezitli Belediyesi, AIESEC ve Değer Akademi Okulları iş birliği ile Mezitli’de bulunan gençler, Tarsus’un tarihi ve doğal güzellikleri arasında unutulmaz bir gün yaşadı.

 

Tarih : 15 Ağustos 2021 Pazar 09:05   Okunma : 754

Her yıl olduğu gibi Mezitli’ye konuk olarak gelene farklı kıtalar ve milletlerden gençler Tarsus’u gezdi. Bu yıl Mezitli Belediyesi, AIESEC ve Değer Akademi Okulları iş birliği ile Mezitli’de bulunan gençler,  Tarsus’un tarihi ve doğal güzellikleri arasında unutulmaz bir gün yaşadı.

10-15 yaşları arasındaki gençlerimiz, Litvanya, Kazakistan, Kolombiya, Ukrayna, Sırbistan, Rusya, Portekiz gibi farklı ülkelerden gelen 15 katılımcının yanı sıra 6 Mezitlili Türk gönüllü gencin yer aldığı kafile; Tarsus’ta, Saint Poul Kilisesi, Bedesten Çarşısı, Tarsus Müzesi, Nusret Mayın Gemisi, Tarsus Şelalesi gibi yerleri gezdi. Öğrenciler, merak ettikleri yerler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Mezitli’de misafir olarak bulunan öğrencileri Mezitli’nin güzelliklerini gösterirken aynı zamanda Mersin’in farklı ilçelerinde bulunan tarihi ve doğal değerleri de tanımalarını istediklerini belirten Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Farklı kültür ve inançtan gençlerin bir araya gelerek eğitim almasını ve aynı zamanda kaynaşmasını hedefledik. Aralarında, çok güzel dostluklar, ömür boyu unutulmayacak bağlar kuruluyor. Aynı zamanda gençlerimizin birer gönüllü tanıtım elçisi olması amacıyla kentimizin tarihi ve doğal güzelliklerini ve değerlerini gezdirerek tanımalarını sağlıyoruz. Sadece Mezitli’de değil farklı ilçelerde de gezerek tüm Mersin’in güzelliklerini görmeleri amacıyla bir Tarsus ziyareti yapmalarını sağladık. İnanıyorum ki, gittikleri ülkelerde gördüklerini, yaşadıklarını anlatacak ve kentimizin tanıtımına büyük katkı sunacaklar. Daha önce de tanık olduğumuz gibi ilerleyen süreçte yine Mezitli’ye gelmek isteyecekler” dedi.

Başkan Tarhan, tarih ve kültür gezilerinin önümüzdeki günlerde de devam edeceği bilgisini verdi.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, MEZİTLİ, BELEDİYESİ, MİSAFİR, ÖGRENCİLER, TARSUSDA, AIESEC, BAŞKAN, TARHAN, ORMAN, YANGINLARI, SEL, FELAKETİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA