18 Mayıs 2024 Cumartesi

16:14   BAŞKAN AHMET SERKAN TUNCER’DEN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI   16:01   CHP’Lİ PALAMUT’TAN 19 MAYIS MESAJI   15:43   KIYI HAREKETLERİ DAYANIŞMA AĞI, KIYILARIN TİCARİLEŞTİRİLMESİNE KARŞI SAHİLLERDE EŞ ZAMANLI EYLEM YAPTI   15:41   DEPREMZEDE DÖNE KAYA`NIN ``ADALET NÖBETİ``: ``BİZ ADALETİN ARTIK TECELLİ ETMESİNİ BEKLİYORUZ, GİDEN CANLARIMIZIN BUNA İHTİYACI VAR``   15:15   CHP`NİN ``BÜYÜK EĞİTİM MİTİNGİ``... ATANMAYAN ÖĞRETMEN HİLAL BAŞKAPAN: "BİZLER MESLEĞİMİZİ İNSANCA ŞARTLARDA YERİNE GETİRMEK İSTİYORUZ"   15:04   CHP`NİN ``BÜYÜK EĞİTİM MİTİNGİ``... ÖZGÜR ÖZEL: ``ATATÜRK VE ARKADAŞLARI İLE SORUNU OLAN BU MÜFREDAT YOK HÜKMÜNDEDİR``   14:31   ANKARA BAROSU HUKUK KURULU BAŞKANI MEHMET ÖZDEMİR: "SON YILLARDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER SPOR HUKUKUNU DAHA İYİ BİR NOKTAYA GETİRDİ"   14:23   AFRODİSİAS MÜZE KONSERLERİ TASARRUF TEDBİRLERİ KAPSAMINDA İPTAL EDİLDİ   14:06   KOBANİ DAVASI AVUKATI ÇİĞDEM KOZAN: "ORTADA BİR SUÇ OLMADIĞI ÇOK AÇIK, İSTİNAF SÜRECİNDE CEZALARIN KALDIRILMASI GEREKİR"   13:51    CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL, İBB`Yİ ZİYARET ETTİ: “ATATÜRK`ÜN PARTİSİNİ İKTİDARA TAŞIMA SORUMLULUĞUMUZ VAR”   13:45   ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI, MAHKEME HEYETİNİN BAŞÖRTÜLÜ OLMASI NEDENİYLE REDDİ HAKİM İSTEYEN SANIK AVUKATI HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATTI   13:35   MANSUR YAVAŞ: "AYDINLIK YARINLARI ÜLKEMİZE EN BAŞTA GENÇLERİMİZ GETİRECEKTİR"   13:14   MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ZEYREK, “GENÇLERİMİZİN ENERJİSİYLE AYDINLIK YARINLARA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”   13:04   MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL’DAN 19 MAYIS KUTLAMA MESAJI   12:44   DEVLET BAHÇELİ: "KİMSE SİPARİŞ TALİMATLARLA, GİZLİ TANIK İFADELERİYLE İÇ HUZUR VE BARIŞ ORTAMINI ZEDELEMEYE KALKIŞMAMALI, BUNA CÜRET EDENLERİN BAŞI EZİLMELİ"   12:33   AYHAN BORA KAPLAN SORUŞTURMASI KAPSAMINDA BİR KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI   12:27   AYDINLI KARPUZ ÜRETİCİSİ: "PARA KAZANMAMIZ İÇİN KARPUZUN KİLOSUNU 20 LİRAYA SATMAMIZ LAZIM"   12:23   ARTVİN`DE ANAGOLD`UN DA ORTAK OLDUĞU MADEN İŞLETMESİNE TEPKİLER SÜRÜYOR. TEMA VAKFI TEMSİLCİSİ: "ÇALIŞMA BAŞLAMADAN ÖRDÜKLERİ DUVAR YIKILMIŞ. DAHA DUVAR ÖREMEYENLER ACABA SÜRECİ NASIL YÖNETECEKLER?   12:13   KOBANİ DAVASI`NDA VERİLEN KARARLAR... BAHÇELİ: ``TERÖRİST DEMİRTAŞ VE DİĞER BÖLÜCÜLERİN CEZA ALMASINA HUKUKSUZLUK DEMEK, İTİRAZ ETMEK, DEVLETE VE MİLLETE AĞIR HAKARETTİR``   12:01   ÖZGÜR ÖZEL: "YAŞAM MÜCADELESİYLE HEPİMİZE YOL GÖSTEREN TÜRKAN SAYLAN`I ÖLÜMÜNÜN 15`İNCİ YILINDA SAYGIYLA VE MİNNETLE ANIYORUM"  
 
     
   

Akdeniz’de "Gece Yolcuları" Coşkusu


Akdeniz’de Yaz Akşamları etkinlikleri kapsamında Mersin Millet Bahçesi’nde düzenlenen konserde sahne alan Gece Yolcuları müzik grubu büyük ilgi gördü. Her yaş ve her kesimden kişinin katılımı ile gerçekleşen konser, renkli görüntülere sahne olurken; Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak; "Artık sezonu açtık; kültür ve sanat etkinliklerimiz tüm hızıyla devam edecek" diye konuştu.

 

Tarih : 22 Ağustos 2021 Pazar 17:23   Okunma : 724

Akdeniz Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen "Akdeniz'de Yaz Akşamları" etkinlikleri kapsamında sahne alan Gece Yolcuları müzik grubunun verdiği konser, vatandaşlar tarafından ilgi gördü.  

Mersin Millet Bahçesi'ni dolduran Akdenizliler, Gece Yolcuları'nın muhteşem sahne performansı ve güçlü enerjisi sayesinde keyif dolu bir konser yaşadı. Vatandaşlar müziğin coşkusuna kapılırken; Başkan Mustafa Gültak ise şarkılara eşlik ederek, vatandaşların eğlencesine ortak oldu.  

"Finalde Karaduvar Balık Festivali'nde buluşacağız"

Etkinlikte konuşan Başkan Mustafa Gültak; "Şu an Türkiye'nin en güzel ve en özel Millet Bahçelerinden birinde bulunuyorsunuz. Artık sezonu açtık. Burada uzun süre konserler ve kültür sanat etkinliklerimiz tüm hızıyla devam edecek. Finalde Karaduvar Balık Festivali'nde buluşacağız. Çok büyük sürprizler siz değerli Akdenizlileri bekliyor; haberiniz olsun. Bizleri takip edin" dedi. 

"Akdeniz o makus talihini kırdı"

Akdeniz'in değiştiğini ve artık makus talihini kırdığını dile getiren Başkan Gültak; "Akdeniz'de kardeşlik, barış ve sevgi ön planda; bundan sonra da böyle devam edecek. Biz sizler için geldik ve sizlere hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Akdeniz geceleri zaten güzeldi ama bugün Gece Yolcuları ile daha da güzel oldu. Bu güzel akşamda bizlerin yanında olan Gece Yolcuları ekibine teşekkürlerimi sunuyor; hepinize iyi eğlenceler diliyorum" diye konuştu.

Başkan Gültak'a ve Akdenizlilere teşekkür

Akdeniz Belediyesi'nin coşku dolu etkinliğinde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Gece Yolcuları grubunun solisti Edis İlhan ise, gördükleri ilgiden çok mutlu olduklarını söyleyerek, Başkan Mustafa Gültak'a ve Akdenizlilere teşekkür etti. Etkinliğin sonuna kadar kalan Başkan Gültak ise vatandaşların yoğun ilgisi altında fotoğraf çektirip sohbet etti.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BELEDİYE, AKDENİZ, GECE, YOLCULARI, MİLLET, BAHÇESİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA